Кіровоградські юніори зможуть спробувати себе в якості директора регіонального управління ПриватБанку


З 1 травня стартувала акція ЮніорБанку Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку для юніорів та всіх тих, хто бажає отримати грошовий приз та хоч на годину спробувати себе в якості директора обласної філії ПриватБанку.

“Ми пропонуємо не тільки нашим юніорам, але й всім бажаючим школярам нашого регіону,  написати лист банкіру, або своїми руками створити послання (картину, власноруч створені вироби),   - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Направлення “ЮніорБанк та Агентська мережа” Кіровоградського РУ ПриватБанку, - в яких розкрити тему, як діти розуміють професію банкіра. Лікар - лікує, учитель - навчає, а що робить банкір?”

Акція триватиме до 30 травня нинішнього року. Впродовж місяця всі учасники можуть надавати свої вироби до найближчого відділення ПриватБанку. Кожна робота  буде розглянута членами жюрі, які і визначать переможця. Найкращі творчі доробки учасників будуть виставлені на аукціоні, який буде організовано Кіровоградським регіональним управлінням ПриватБанку для всіх своїх клієнтів. Кошти, отримані від аукціону, будуть направлені до підшефної школи-інтернату для дітей з вадами нервово-психологічного характеру у селі Піщаний Брід, що у Добровеличківському районі.

“Переможець акції отримає грошовий приз у розмірі 200 гривень та можливість на 1 годину стати директором Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, - продовжує Вікторія Заболотна. - За зайняте друге місце наш юніор отримає 100 гривень та можливість взяти інтерв”ю у директора регіонального управління Банку, за зайняте третє місце - 50 гривень та надзвичайну персональну екскурсію по ПриватБанку”.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Коментарі