На відпочинок - лише з ПриватБанком


Як відпочити з задоволенням та захистити себе та свою родину під час подорожей за кордоном, розповіли співробітники Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку під час проведення туристичної виставки “Кіровоградщина: Літо - 2014”, яку днями провела у Кіровограді креативна група “Jane&Vika Creative Group”.  

Під чарівний музичний супровід - яскраві виступи колективу студії хореографічного мистецтва “Аеліта”, присутні та учасники виставки з неприхованою цікавістю слухали спеціалістів ПриватБанку про зручність  подорожування світом з картами Platinum, Lady  Platinum та Gold, ознайомились з перевагами “Туристичного страхування”.  Клієнти ПриватБанку відчувають себе захищеними навіть далеко за межами України. Адже їх страхувальник має довгострокову та солідну репутацію. Не один рік ПриватБанк співпрацює зі світовим лідером "AIG Україна" (американським  міжнародним холдином American International Group (AIG).

“З картами Platinum, Lady  Platinum та Gold наші клієнти отримуют численні переваги - починаючи з вітчизняних аеропортів, де вони безкоштовно очікують на свій рейс у ВІП-залах,  - розповідає Оксана Пасічніченко, керівник Бізнесу обслуговування VIP-клієнтів Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. -VIP-картки дають змогу бронювати білети та готелі, розраховуватись у будь-яких закладах торгівельно-сервісної мережі, в т.ч. і за кордоном, орендувати авто та отримувати знижки. І це лише невелика частина переваг для VIP-клієнтів”.

Лише за 33$ клієнти ПриватБанку отримують вигідний страховий поліс, покриття якого за медичними видатками складає до 75 тис USD (по картам Platinum). Термін дії страхового полісу складає 12 місяців і не потребує оформлення страховки для кожної поїздки за кордон. Можливість оформлення страхового полісу заздалегідь та самостійне визначення дати початку його дії, відповідно до дати виїзду за кордон, дозволяє не перекладати турботи на останні дні перед поїздкою, коли залишається обмаль часу.  

Поліс ПриватБанку діє по всьому світу, а не лише в Європейських країнах.  Цю послугу можна оформити за 2 хвилини у будь-якому відділенні ПриватБанку чи  в інтернет-банкінгу Приват24.

Програма “Туристичного страхування” - це не тільки страховка для візи на вимогу посольств. Медична допомога за кордоном може коштувати величезних статків. Клієнти ПриватБанку гарантовано отримують безкоштовну медичну допомогу в будь-якій точці світу в рамках обраної страхової програми.

ПриватБанк - Ваша точка опори! www.privatbank.ua

Коментарі