Найсердечніші привітання з Днем банкіра від юніорів


Майбутні банкіри - юніори, учні кіровоградської ЗОШ №25, привітали співробітників ПриватБанку Кіровоградщини з Днем банківських працівників України.

“Учні п”ятих класів загальноосвітньої школи №25 - наші давні друзі, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Напрямку "ЮніорБанк і Агентська мережа" Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Дуже приємно, що вони не забули про наше професійне свято. Найприємніше те, що привітання були виготовлені на банківську тематику та власноруч.  Це і поробки, і малюнки, і навіть розповіді про професію банкіра. В кожен свій подарунок діти вклали часточку свого серця”.

Навзаєм банкіри організували і провели екскурсію ПриватБанком. Найцікавішим був початок заходу, коли юніори мали змогу не лише ознайомитись із роботою інкасаторів, але й спобувати себе в їх ролі. Всім бажаючим було дозволено оглянути інкасаторську машину та навіть сісти за кермо. Потім фахівці кіровоградського ЮніорБанку ознайомили школярів з усіма напрямами роботи банкірів - це і ВІП-обслуговування, і обслуговування клієнтів малого та середнього бізнесу, обслуговування клієнтів-фізичних осіб і ін.  Крім знайомства з фінансовою установою, школярам провели заняття з азів фінансової грамотності. Діти дізналися цікаві факти про грошові знаки, про історію ПриватБанку та особливості банківських професій, навіть попрактикувалися в роботі на банківському обладнанні (банкоматі, терміналі самообслуговування та ін.). Діти навчалися поповнювати карти, перевіряти баланс, поповнювати мобільний телефон. А потім, аби розважитись та повторити закріплений матеріал, влаштували “Весняну” естафету - змагались, хто з двох команд якнайшвидше проведе ряд транзакцій у терміналах самообслуговування.  

“Для наших юніорів навчання у БізнесШколі - безкоштовне,  - розповідає Вікторія Заболотна, керівник напрямку "ЮніорБанк і Агентська мережа" Кіровоградської філії ПриватБанку. - Тут вони навчаються не лише фінансовій грамотності, але й освоюють ази ораторського мистецтва, вчаться домінувати в соціумі, визначати приорітети та орієнтуватись в різних ситуаціях”.

“Мені дуже сподобалась екскурсія, - ділиться враженнями Володимир Грисенко, учень 6-Б класу загальноосвітньої школи №25. - У мене вже є карта Юніора. Я щоденно нею користуюсь при табелюванні у школі. Це дуже зручно, тепер мої батьки знають, що я точно в школі (посміхається). А ще мені дуже подобається розраховуватись нею у шкільній їдальні чи в магазині. І хоча батьки мені довіряють, та на всяк випадок поставили мені обмеження на щоденні трати - не більше 20 гривень. Таким чином я навчаюсь не витрачати лишні кошти батьків, які вони заробляють не легкою працею”.

На даний момент Юніорбанк налічує більше 450 000 клієнтів в Україні та інших країнах і продовжує активно розвиватися.

Для розумних, допитливих та прагнучих отримати  якнайбільше знань  створена освітня БізнесШкола Юніорбанку. Тут, на щотижневих заняттях ТОП-менеджери та фахівці банку навчать дітей і підлітків фінансової грамотності та вмінню використовувати сучасні банківські інструменти. І хто знає, яких висот міжнародного фінансового ринку досягнуть нинішні кіровоградські школярі?

Більш детальна інформація - на сайті Юніорбанку www.uniorbank.ua

Коментарі