Знам’янські пенсіонери - аси банківських технологій


20 травня у м.Знам’янка розпочала роботу БізнесШкола ПриватБанку для пенсіонерів .  Відтепер знам’янські пенсіонери стауть впевненими користувачами сучасних технологій ПриватБанку.

Один раз на місяць топ-менеджери ПриватБанку будуть безкоштовно навчати фінансової грамотності клієнтів пенсійного віку.  

“Більше 60 000 пенсіонерів Кіровоградщини, а це - кожен четвертий пенсіонер області,  стали  клієнтами нашого банку. Ця статистика говорить про високу ступінь довіри до нашої фінансової установи, - розповідає Наталія Титаренко, керівник напрямку Просування соціальних програм Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Аби наші пенсіонери не відчували себе ніяково та могли вільно, і з задоволенням користуватися найсучаснішими банківськими продуктами, ми вирішили допомогти їм освоїти всі наші продукти, знати правила їх використання та не боятись обслуговуватись  дистанційно”.

“Коли мені запропонували навчання в БізнесШколі я завагалась, адже вік уже не шкільний, - посміхаючись розповідає Тетяна Гаманенко, пенсіонерка з м.Знам’янка Кіровоградської області. - Але, хвильку повагашись, таки згодилась, адже не хочется відчувати себе обмеженою, кожен раз звертатись по допомогу до дітей та онуків. Коли почула про таку школу, зразу ж погодилась її відвідувати. У мене накопичилось багато запитань, на які б хотілося отримати відповіді. Це і використання всіх можливостей банкоматів, і терміналів самообслуговування, і інтернет-банкінгу. Мій онук весь час сидить в інтернеті і розповів мені про необмежені можливості цієї всесвітньої павутини. Мені б дуже хотілося навчитися здійснювати всі платежі не виходячи з дому, адже це так зручно”.

Під час заняття пенсіонери ставили багато запитань про регулярні платежі, про правила проведення розрахунків в торгівельно-сервісній мережі банківськими картами в т.ч. про льготний період користування кредитами. Немало запитань було і по програмі “Оплата частинами” .

На тренінгах, які і в подальшому будуть проходити у відділенні ПриватБанку, що у м. Знам’янка на вул. Калініна, 118в, у доброзичливій та неформальній атмосфері - за чашкою чаю з солодощами,  менеджери ПриватБанку будуть розповідати  слухачам, які є  можливості для обслуговування в банку власників  пенсійних карт. Як і на чому можна буде заощадити, а на чому - вигідно для себе заробити. Навчатимуть простим діям з пенсійною карткою та іншими банківськими продуктами, які допоможуть заощадити час, сили, нерви і принесуть задоволення. А ще, обов’язково навчатимуть простим правилам, які зможуть допомогти зберегти гроші на карті і не дати шахраям, нажаль, такі ще зустрічаються, жодного шансу ними скористатися.          

ПриватБанк - найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його карти та рахунки пенсію отримують 2,5 мільйони українських пенсіонерів, більше 2 мільйонів клієнтів користується пенсійними депозитними програмами банку. Пенсійна картка або рахунок в ПриватБанку оформляються безкоштовно, на залишок коштів нараховується дохід 10% річних. Зняття готівки в банкоматах, оплата комунальних платежів для пенсіонерів проводяться без стягнення комісії. Також пенсіонери отримують знижки і бонуси в мережі партнерів банку Бонус+  при розрахунках карткою в торгових точках і аптеках.

Коментарі