Сімейна “Копилка” з ПриватБанком


Уміння грамотно розподіляти доходи сім'ї є важливим аспектом благополучного життя. Як часто  ми чуємо, що не вистачає грошей ні на що.  Найчастіше це не пов'язано тільки з невеликим доходом. Основна причина криється в неправильному плануванні поточних витрат.  

“Ми мріємо про відпустку на березі моря чи путівку до європейських країн та не робимо жодного зусилля, аби мрія здійснилась, - розповідає Сергій Тюкаєв, керівник напрямку Заощадження Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Слід почати відкладати гроші вже сьогодні.  Всього 10% від вашої зарплати, покладені в Копилку ПриватБанку чи на депозитний вклад, вже через 10 місяців дозволять вам провести відпустку своєї мрії”.

Важливо не тільки ні за яких обставин не витрачати відкладені кошти, але й отримувати на них невеличкий прибуток.

“Хто не пам’ятає з дитинства чудові іграшкові копілки, у яких ми збирали мілкі гроші аби накопичити та придбати таку бажану іграшку, - продовжує Сергій Тюкаєв. - Не один раз і наші батьки користувалися зібраними нами коштами, завжди обіцяючи обов’язково нам їх повернути, і обов’язково з відсотками. Аби дорослі самі мали змогу збирати дрібні кошти, та не витрушувати дитячі копілки, ми пропонуємо нашим клієнтам неймовірно зручну та вигідну послугу “Копилка”.
“Копилка” — це дуже зручний сервіс, що дозволяє клієнтам ПриватБанку легко та непомітно накопичити кошти: відкладаючи гроші з кожного надходження на картку; відкладаючи гроші з кожної витрати з картки; округлюючи витрати до 1 грн, 10 грн або до 100 грн (решта на “Копилку”); регулярним переказом фіксованої суми раз на місяць.
Клієнтам ПриватБанку не потрібно ходити до відділень, перечікувати черги, досить лише підключити таку послугу в Приват24, в банкоматі чи  терміналі самообслуговування. Але якщо ви бажаєте - можна звернутись у найближче відділення ПриватБанку, де співробітники за одну хвилину підключать вас до цієї послуги. Для користувачів смартфонами ПриватБанк пропонує мобільний додаток “Копилка” як для систем Android, так і iOS. Мобільний додаток для користувачів послуги «Копилка» дозволяє бачити, скільки грошей уже зібрано в «Копилці», зручно налаштовувати умови накопичення, а також переглядати суми поповнення за місяць або півроку.
З початку року в Кіровоградській області до послуги “Копилка” підключено майже 26,5 тис клієнтів, які довірили свої мрії ПриватБанку.

Коментарі