Кіровоградські юніори стали завзятими дзюдоїстами

Днями Кіровоградська БізнесШкола ЮніорБанку організувала  та,  спільно зі комплексною дитячо-юнацькою спортивною школою “Луч”, провела міські змагання з дзюдо.

Навчальний рік у Кіровоградській БізнесШколі приніс неймовірну кількість цікавих занять, направлених не лише на засвоєння азів фінансової грамотності, але й на всесторонній гармонійний розвиток особистості.  

“Наше перше знайомство з дзюдо пройшло нещодавно, - розповідає  Вікторія Заболотна, керівник напрямку "ЮніорБанк" Кіровоградської філії ПриватБанку. - На одному із занять БізнесШколи наш слухач поділився враженнями та запросив нас всіх на тренування по дзюдо до спортивної школи “Луч”. Діти виявили бажання особисто познайомитись з цим бойовим мистецтвом. Після першого ж тренування ми всі стали прихильниками цього виду спорту”.

“Я щасливий з того, що моє захоплення дзюдо підтримали і викладачі і слухачі БізнесШколи, - розповідає  Ігор Тененік,  учень БізнесШколи ЮніорБанку Кіровоградскої філії ПриватБанку. - Як не здається дивним, але між мистецтвом фінансів та бойовим мистецтвом  дзюдо дуже багато спільного.  Обидві школи не просто дають знання, а навчають нас застосовувати їх у реальному житті, орієнтуватись у будь-яких життєвих ситуаціях та самостійно приймати відповідальні рішення. А крім того - це просто цікаво та захоплююче”.

Один із суботніх  ранків  для слухачів БізнесШколи розпочався на базі спортивної школи  “Луч”, де ЮніорБанк організував та провів змагання дітей різних вікових груп з дзюдо. Змагання пройшли на одному подиху, хоча було не дуже легко. Важкий змагальний день закінчився козацькою кашею та смачним морозивом, які знову додали сил та принесли море задоволення.

“Дзюдо - це не просто бойове мистецтво, - розповідає Наталія Герц, тренер комплексної дитячо-юнацької спортивної школи “Луч", - це гармонійне фізичне навантаження, це життєва філософія, яка реально працює. Я щаслива тим, що ми з ЮніорБанком так добре розуміємо і маємо спільні завдання та мету - виховати наших діток сильними не тільки духом, але й тілом. Крім того, співпадають і основні принципи дзюдо та БізнесШколи, які вчать дитину бути лідером, володіти ініціативою в будь-якому починанні. І навіть якщо наші вихованці потрапляють в непросту ситуацію, у них з'являється набагато більше можливостей вибратися з неї, оскільки і дзюдо і БізнесШкола виховують силу духа, впевненості в собі, самодисциплінують і акцентують наших дітей на особистих досягненнях, індивідуальності,  розвивають власні амбіції, виховують гармонійнорозвинуту особистість”.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Коментарі