Свято Букваря з ЮніорБанком



БізнесШкола ЮніорБанку Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку прийняла участь у проведенні свята Букварика у селах Клинці та Миколаївка Кіровоградського району.

“В перевагах навчання у БізнесШколі ЮніорБанку впевнились учні кіровоградських шкіл та шкіл міст Олександрії, Знам’янки та Світловодська, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник напрямку "ЮніорБанк" Кіровоградської філії ПриватБанку.  - Аби учні сільських шкіл Кіровоградщини не почувалися обділеними нашою увагою, ми розпочали наше знайомство та співпрацю з клинцівської та миколаївської загальноосвітніх шкіл. Свято розпочинали звичайні першачки, а закінчували - вже маленькі юніорчики, які стали власниками особистих банківських карт”.

Перше знайомство розпочалося зі свята Букваря. Діти та вчителі підготували чудові, неповторні,  душевні свята. Присутні насолоджувались українським співом, поетичним словом та дитячою безпосередністю. Найкращим учням ЮніорБанк підготував невеличкі подарунки, а переможцям конкурсів - призи.

“Наше знайомство з ЮніорБанком не обмежилось лише святом, -  ділиться враженнями Ірина Шиманська, директор клинцівської ЗОШ. - Банкіри розповіли про чудові можливості, які відкривають і учням, і їх батькам карти Юніорів. А це і табелювання, контроль за успішністю та користування картою як платіжною. Наша школа не велика, але ми завжди ідемо в ногу з часом, намагаємось донести до наших учнів найсучасніші технології. Наші діти повинні почуватися вільно та звично у будь-яких ситуаціях та місцях”.


На даний момент ЮніорБанк налічує більше 450 000 клієнтів в Україні та інших країнах і продовжує активно розвиватися.

Для розумних, допитливих та прагнучих отримати  якнайбільше знань  створена освітня БізнесШкола ЮніорБанку. Тут, на щотижневих заняттях ТОП-менеджери та фахівці банку навчать дітей і підлітків фінансової грамотності та вмінню використовувати сучасні банківські інструменти. І хто знає, яких висот міжнародного фінансового ринку досягнуть нинішні кіровоградські школярі?

Більш детальна інформація - на сайті ЮніорБанку www.uniorbank.ua

Коментарі