Привітання ветеранів з Днем Перемоги від ПриватБанку

Стало вже доброю традицією у Кіровоградській філії ПриватБанку вітати ветеранів Великої Вітчизняної війни з Днем Перемоги. До цієї акції щорічно приєднуються і всі районні відділення ПриватБанку.

“Вже не один рік ми товаришуємо з обласною спілкою ветеранів, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Зазвичай, ми запрошуємо всіх до нас, вітаємо, пригощаємо, вчимося у них мужності та людяності. В цьому ж році, зважаючи на поважний вік та проблеми зі здоров”ям ветеранів, ми поїхали до них додому аби квітами та невеличкими грошовими подарунками підтримати їх та дати зрозуміти, що їх подвиг ніким і ніколи не забутий”.

“Дуже приємно, що співробітники ПриватБанку пам”ятають про нас, - ділится враженнями Володимир Федорович Левченко, голова спілки ветеранів ,  -. особливо приємно, що згадують вони про нас не лише в свята. Ми вже в такому віці, коли і хворіємо часто, та й просто потребуємо уваги. Велика вдячність всім співробітникам Банку за увагу, чуйне ставлення та розуміння наших проблем. Особлива вдячність керівництву, які допомогли мені видати власну книгу “Как оно было в действительности..." - правдиву розповідь про передвоєнні та воєнні роки країни. Ми бажаємо всім українцям миру та злагоди, бо що таке війна, ми знаємо не з книжок”.

В нинішньому році до привітань приватбанківців долучились і юніори, які з неприхованим зацікавленням слухали розповіді про нелегкі бойові будні та трагедію радянського народу під час Великої Вітчизняної війни. А ветеранам було надзвичайно приємно, що представники наймолодшого покоління знають про війну та цінують подвиг ветеранів.

Коментарі