Приватбанк проводить травневий "зелений" суботник

ПриватБанк оголосив про проведення 17 травня 2014 традиційного всеукраїнського суботника, в ході якого банкіри, клієнти та партнери банку планують прибрати і озеленити найпопулярніші серед городян парки, сквери, набережні і зони відпочинку.

В Кіровограді  суботник пройде в  парку Космонавтів. Штабом суботника, відповідальним за організацію проведення, стане  Кіровоградське регіональне управління ПриватБанку, розташоване за адресою: м.Кіровоград, вул.Преображенська, 28/70

"Суботник , що проводиться 17 травня, - це чудова традиція, яка щороку знаходить все більшу підтримку у більшості жителів нашого міста та області, - говорить Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. Не випадково в Кіровограді суботник став щорічним загальноміським заходом. Торік ми всією сім'єю брали активну участь і прекрасно провели час, спільно з друзями та колегами зробивши чистішим Ковалівський пляж”.

Разом з банком проводять свої суботники багато великих підприємств і компанії, в числі яких сотні українських компаній, бюджетні підприємства, металургійні заводи та футбольні клуби.

У "зеленому " суботнику може взяти участь кожен. Для цього достатньо зареєструватися на сайті nasubbotnik.com.ua, де можна вибрати своє місто і "точку збору" на суботник , звернутися в найближче відділення ПриватБанку або Сервісний центр за номером 0800500003 . Детальна інформація про суботнику також є на його сторінці в соціальних мережах Facebook і Вконтакте.

Запрошуємо підтримати ініціативу банку всіх бажаючих і небайдужих до чистоти рідного міста. Гарний настрій і позитивні емоції гарантовані всім учасникам!

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку.

Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку : www.privatbank.ua .

Коментарі