165 юніорів Кіровоградської області отримали дипломи БізнесШколи



165 випускників, які майже півроку навчались в БізнесШколі ЮніорБанку, що в  обласному центрі та містах  Знам’янка, Світловодськ, Олександрія,  отримали дипломи про закінчення.  Урочисто вручений офіційний документ засвідчив, що всі учні БізнесШколи ЮніорБанку  отримали теоретичні знання по наданню банківських послуг і раціональному використанню особистих фінансів.

“Я навіть не чекав такого феєричного свята, - розповідає Ігор Тинник, випускник БізнесШколи.  - Найбільше вразило відверте та невимушене  спілкування з директором регіонального управління ПриватБанку Ростиславом Володимировичем Масло, який не тільки розповів про свій шлях від менеджера до директора, але й відповів на наші численні запитання. Відкритість та легкість спілкування з топ-менеджером Банку говорить про високоосвідченість та висококваліфікованість всіх спеціалістів та, звичайно, спонукає нас до отримання міцних знань, які б  дали нам змогу стати такими неординарними особистостями, як і Ростислав Володимирович”.

“Випуск цього року ми вирішили провести не за звичним сценарієм, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Напрямку "ЮніорБанк і Агентська мережа" Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Юніори-випускники підготували унікальні творчі завдання, достойно захищали власні презентаці. Поталанило найкращим, які мали змогу взяти інтерв'ю у директора регіонального управління ПриватБанку. Не соромлячись, достойно ставили відверті запитання: про дитячі мрії, про шлях до вершин банківської справи, про шлях до успіху.  Аби назавжди залишити пам'ять про свій випуск, майбутні банкіри зафільмували свої серйозні дорослі поради майбутнім юніорам та провели фотосесію в сувенірах ЮніорБанку”.

Перший та останній тренінги пройшли у присутності батьків, аби вони на власні очі побачили, чого навчились їх чада, та переконались у важливості та актуальності таких занять.

“Ми були вражені, наскільки наші діти змужніли та  порозумнішали за ці півроку,- ділиться враженнями Юлія Тинник, мама Юніора Ігора Тинника.  - Я навіть уявити не могла, що мій син, за такий нетривалий час,  зрозуміє ціну копійки та навчиться навіть заощаджувати. Не зрівняти, якими вони прийшли на перше заняття, і які вони тепер.  Наші діти стали більш самостійними, розкутими та впевненими у собі. Вони розкрилися, не бояться мати свою думку та відстоювати її. А це дорогого  вартує”.

Навіть святковий солодкий стіл  не обійшовся без цікавинок . Кожна дитина, крім смучних тістечок, тримала і цукерки з побажаннями та передбаченнями  від ЮніорБанку.

А чесно зароблені бали за успіхи у навчанні діти обміняли на подарунки від ЮніорБанку - парасольки, сумки, футболки, термокружки з логотипом ЮніорБанку. Потім на всіх  чекала  фотосесія та участь у створенні власного відеоролику. Кожен випускник БізнесШколи  

звернувся до свої наступників з побажаннями та порадами.

“Мені хочеться сказати всім - не бійтесь, не вагайтесь, ідіть навчатись до БізнесШколи ЮніорБанку, - ділиться враженнями  Максим Шульга, учень 6-Б класу  школи №32 м. Кіровограда . - Тільки тут ви навчитеся не боятись своєї мрії, іти до своєї мети та бути впевненими в собі. Саме в БізнесШколі загартують не тільки ваші дух і волю, але й тіло. Ніколи не забуду заняття й буду продовжувати займатись і дзюдо, і кінним спортом, і навіть йогою”.

Наступного учбового року юних кіровоградців чекають тренери у головному офісі ПриватБанку за адресою: вул.Преображенска,26/70, Олександрійска БізнесШкола чекає своїх учнів за адресою: вул. Леніна,122,  юні банкіри Знам’янки зможуть звертатись до школи №3, де на них чекаю тренери БізнесШколи, а молоді та перспективні учні Світловодських БізнесШкіл будуть навчатись у відділенні Приватбанку за адресою: вул.Леніна,94 та у приміщенні школи №3.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Коментарі

Дописати коментар