Майже 76,5 тисяч щасливчиків Кіровоградщини збільшать свою зарплату на 5%


Жителі Кіровоградщини усе літо будут отримувати надбавку до своєї зарплатні. За кожну покупку у магазині власник зарплатної картки отримає від банку 5% на бонусний рахунок.

1 червня в Україні стартувала соціальна акція “Тримай 5!”, під час якої ПриватБанк буде повертати клієнтам 5% від суми, витраченої із зарплатної картки на покупки в торговельній мережі.  Така соціальна ініціатива ПриватБанку призначена для всіх власників зарплатних карток.

5-тивідсоткову надбавку до зарплати зможуть отримати понад 76,5 тис співробітників у більше ніж 1,6 тис  як бюджетних, так і комерційних компаній і організацій Кіровоградщини. Головні умови отримання надбавки до зарплати – мати зарплатну картку  ПриватБанку,  зареєструватись в акції та оплачувати цією карткою покупки в магазинах і торговельних точках як в Україні, так і за кордоном або ж в Інтернеті.

Зареєструватись в акції можна на сайті pb.ua/derzhy5 чи  зателефонувавши на номер 3700, чи відправивши СМС з текстом 5555 на номер 3777 або в будь-якому відділенні.
Мінімальна та максимальна суми покупок не встановлюється. Акція “Тримай 5!” стартує 1 червня та триватиме до 1 вересня.

Нараховувати надбавку до зарплати ПриватБанк буде до 10 числа, наступного після купівлі, місяця на спеціальний бонусний рахунок зарплатної картки. Ці гроші можна використовувати для оплати товарів і послуг у магазинах – партнерах програми “Бонус Плюс”, серед яких найбільші українські продуктові мережі, магазини побутової техніки, аптеки та інші торгові та сервісні підприємства України.

ПриватБанк - Ваша точка опори! www.privatbank.ua

Коментарі