Відкрито нове відділення ПриватБанку у Кіровограді

У Кіровограді відкрилося нове відділення ПриватБанку №118 по вул.Біляєва,2, в приміщенні Біляєвського ринку, яке працює в сучасному форматі самообслуговування.

Незважаючи на складну ситуацію в державі, ПриватБанк продовжує активне відкриття банківських відділень, які відтепер працюють у новому зручному форматі самообслуговування. Черги в банківські каси залишаються в минулому, в новому  відділенні будь-яку послугу можна отримати протягом декількох хвилин.

Світле та просторе приміщення з найсучаснішою технікою, універсальні фахівці і зручна система самообслуговування - нове відділення ПриватБанку дозволяє економити час і вирішувати свої питання коли є потреба.

ПриватБанк розробив для своїх клієнтів принципово новий формат обслуговування, який не має аналогів в Україні.

«З 1 червня ми пропонуємо нашим клієнтам  планшетне обслуговування, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління Приватбанку. - Ми довіряємо нашим клієнтам обслуговувати себе самостійно. Цей новий, зручний формат дає змогу нашим клієнтам не тільки спостерігати, а  й навчатись бути банкіром та вміти виконувати банківські операції власноруч. Таки чином, ми будемо навчати своїх клієнтів здійснювати найпростіші банківські операції самостійно, уникаючи черг, економлячи найцінніше - свій час».

У нових унікальних відділеннях виділені зони самообслуговування, де клієнтам покажуть, як швидко не тільки виконати будь-яку банківську операцію, але й безкоштовно навчать новим технологіям і можливостям. Більше того, співробітники банку можуть проконсультувати з будь-якого питання, в тому числі, як швидко і зручно отримати банківські послуги, не виходячи з дому.

Незабаром відвідувати офіси банку треба буде лише задля отримання картки чи  обміну валют. Всі інші операції, навіть відкриття депозиту, зручніше проводити вдома чи в офісі - через Інтернет або мобільний телефон. Для поповнення картки готівкою чи оплати послуг є цілодобові термінали самообслуговування. А комунальні квитанції вчасно допоможе сплатити система “Регулярних платежів”.

У Кіровограді працює 4 цілодобових відділення за адресами: вул.Преображенська, 27/70, вул. Велика Перспективна, 32/11, вул.Преображенська,2  та  по вул В.Перспективна,8. Крім того, в Кіровоградській області працює майже 170 банкоматів і 267 терміналів самообслуговування.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку.

ПриватБанк - Ваша точка опори! www.privatbank.ua

Коментарі