Новий дилерський центр розпочав роботу на Кіровоградщині


Днями компанія “Приват Лізинг”, офіційний дилер CLAAS, урочисто відкрила новий регіональний дилерський центр в Олександрії Кіровоградської області.

Враховуючи аграрну специфіку Кіровоградщини - агросектор займає 47% у загальній структурі економіки області та  95% всіх орних земель складають грунти чорноземного типу, компанія “Приват Лізинг” відкрила вже третій регіональний дилерський центр за останні декілька років. Основною метою такої активності є максимальне покращення сервісу обслуговування та активний розвиток своїх позицій на Кіровоградщині.

Новий центр в Олександрії має зручне розташування на виїзді з райцентру по трасі Кіровоград - Полтава. Великий виставковий майданчик дає можливіть демонструвати та пропонувати клієнтам широкий вибір техніки, не чекаючи на поставки з  Німеччини. Вимоги дилерського центру CLAAS на наявність складу запасних частин і обладнаної майстерні для ремонту техніки компанією “Приват Лізинг” повністю виконується .

“Можна з упевненістю сказати, що Кіровоградська філія “Приват Лізингу” повністю готова до збирального сезону, який вже не за горами, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградского регіонального управління ПриватБанку. -  А в міжсезоння тут можна проводити технічні навчання для персоналу, а також для користувачів техніки. Саме з такою метою компанія обладнала і укомплектувала навчальний клас”.

Компанія “Приват Лізинг” створена в 2004 році як одна з організаційних структур “Групи “Приват” і займається продажем сільськогосподарської техніки. Як дилер CLAAS підприємство працює в Хмельницькій, Одеській, Херсонській та Кіровоградській областях, пропонуючи аграріям цих регіонів продукцію CLAAS. Крім того компанія допомагає з фінансовими рішеннями для придбання техніки, використовуючи унікальні кредитні та лізингові програми, розроблені спільно з ПриватБанком. Наразі компанія проводить гарантійне та післягарантійне обслуговування машин, здійснює постачання оригінальних запасних частин, тобто надає повний спектр послуг, який забезпечує офіційний дилер CLAAS в Україні.

Коментарі