Кіровоградський «РоверОК» з задоволенням став юніорським


Днями у Кіровоградському дендропарку пройшли чергові надзвичайно емоційні, яскраві та неперевершені вело-змагання «РоверОК».

Цього разу до організаторів справжнього свята для малечі - Кіровоградського велоклубу “ТамДеМи”, компанії “Корпорація ХХІ століття”, спортивного клубу “Драйв” долучився і ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку.  

Неймовірна феєрія справжнього свята спорту та азарт захопили не лише учасників, але й всіх присутніх. Більше сотні дітлахів - малюки 2-3 років на трьохколісних велосипедах та дітки з 3 до 10 років на двоколісних роверах, змагались між собою у різних номінаціях.  Спочатку мами підтримували та вболівали за своїх діток, потім - навпаки. Малеча аплодувала і активно підбадьорювала своїх самих сміливих та спортивних мам, які змагались між собою у конкурсі “Супермама”.

“В здоровому тілі - здоровий дух, цей відомий афоризм чи не найкраще відображає тематику як перегонів, так і філософію нащої БізнесШколи, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник напрямку "ЮніорБанк та Агентська мережа" Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми не тільки розвиваємо внутрішній світ наших юніорів, значну увагу ми приділяємо і їх фізичному розвитку. Здоровий спосіб життя, бажання жити з запалом та досягати самих недосяжних вершин слід прививати змалечку, і обов’язково у родинному колі“.

Без подарунків не залишився жоден учасник. Всі юні велосипедисти, яким виповнилось 6 років, отримали в подарунок карти Юніорів. Переможцям номінацій БізнесШкола ЮніорБанку подарувала запрошення на безкоштовне навчання, футболки та фрізбі. Наймолодший і найчарівніший учасник перегонів, якому виповнилось лише 2,9 років, отримав від банкірів найвірнішого друга - м'яку іграшкову собаку. Не залишилася без подарунку і супермама. Засмутилися лише учасники, яким ще не виповнилось 6 років, адже за віком вони не змогли отримати карти Юніорів. Та в них все ще попереду - нові змагання, нові вершини та успіхи у БізнесШколі.


Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

 

Коментарі