Міжнародний день друзів юніори святкували у “Колі друзів”


Веселий галасливий Бонус-квест провів ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку в рамках святкування дитячого свята “Коло друзів” у Кіровоградському Дендропарку.

Кількість бажаючих прийняти участь у Бонус-квесті виявилась чималенькою. Тому всіх активістів було поділено на 3 команди, які й змагались між собою у спритності, креативності та нестандартному мисленні. Адже конкурси, підготовлені для учасників заздалегідь, носили такий же нестандартний підхід та креатив.

Учасники квесту мали бути: надзвичайно спритними - потрібно було швидко переміщатись від однієї точки парку до іншої, знаходити по карті необхідні об’єкти, назви яких було зашифровано у загадки та ребуси; активними та комунікабельними - вмовити відпочиваючих залишити автографи у спеціальних блокнотах; мати креативне мислення - створити та намалювати крейдою на асфальті свій неповторний дизайн карти Юніора тощо. Про створення назви та девізу власної комади годі й говорити, все вдалося на славу.   

Переможцями квесту стали всі, і це не дивно. Адже в день друзів мусила перемогти дружба. Тому було прийнято рішення про нагородженя всіх членів команд, які отримали неймовірний настрій з повітряними кульками, призами та подарунками від ЮніорБанку, а найголовніше - всіх посвятили в  юніори, вручили карти Юніорів з грошовою винагородою на рахунку та пригостили смачнючим морозивом.

“Ми не вперше співпрацюємо і з Кіровоградським дендропарком і Регіональним Благодійним Фонд «Відкрита Україна», - розповідає Вікторія Заболотна, керівник напрямку "ЮніорБанк та Агентська мережа" Кіровоградської філії ПриватБанку. - Спільна командна працю завжди приносить позитивний результат.  Веселий настрій, море емоцій та шквал позитиву отрималі всі - і учасники квесту і його ті, хто лише був активним спостерігачем”.


Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Коментарі