Ярмарок вакансій з ПриватБанком


Кіровоградське регіональне управління ПриватБанку відгукнулись на пропозицію національного технічного університету та  прийняли участь ВУЗівському “Ярмарку вакансій”.

“Ми отримали чудову нагоду поспілкуватись з  випускниками цього навчального закладу, - поділилась враженнями від зустрічі Вікторія Заболотна, керівник напрямку "ЮніорБанк та Агентська мережа" Кіровоградської філії ПриватБанку, - запропонували актуальні на сьогоднішній день вакансії та розповіли про переваги працевлаштування саме в нашій фінансовій установі. Крім того, вже не один рік у нас існує практика кадрового резерву. Майбутні випускники ВУЗу ще під час навчання можуть подавати до Банку своє резюме та після отримання диплому мати гарантії працевлаштування”.

"Наш дружний та високопрофесійний колектив налічує 615 спеціалістів, - розповідає Тетяна Джевага, керівник Направлення трудових ресурсів Кіровоградської філії ПриватБанку. - ПриватБанк - це динамічна, активно зростаюча фінансова установа, яка постійно впроваджує передові технології, а це означає, що ми постійно потребуємо нових молодих кадрових вливань, які б використовуючи отримані знання, ще вище піднімали б рейтинг нашого банку, підвищували його надійність та якість обслуговування. Сьогодні ми запрошуємо молодих спеціалістів, які володіють достатніми фаховими знаннями, бажають постійно підвищувати свій професійний та загальноосвітній рівень”.

Заробітна плата співробітників Кіровоградської філії на 15% вище, ніж у колег з інших банківських установ регіону. Умови праці включають в себе не тільки повний соціальний пакет і прозору систему мотивації, але й такі можливості, як регулярне навчання, участь у корпоративних святах, можливість генерування ідей і, що важливо, реальний кар'єрний зріст - близько 70% керівників відділень починали свій шлях з звичайних фахівців.
У свою чергу співробітники банку мають можливість безкоштовно навчати фінансовій грамотності своїх дітей, залучаючи їх до навчання у ЮніорБанку.

Як повідомили в банку, більше половини нових співробітників складають випускники кіровоградських ВУЗів. ПриватБанк вже не перший рік співпрацює з усіма профільними вищими навчальними закладами. Мета такої співпраці - це не лише проходження практики чи стажування, але й надання можливості подальшого працевлаштування після отримання освіти.

У Кіровоградській області працює 64 відділення, 167 банкоматів , 267 терміналів самообслуговування.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. У 2013 році ПриватБанк увійшов до ТОП -10 найбільших банків Центральної та Східної Європи.


Коментарі