“Веселі старти” з ЮніорБанком стартували на Голованівщині


На “День здоров’я”, проголошений у шкільному оздоровчому таборі Побузької загальноосвітньої школи, що у Голованівському районі, школярі запросили ЮніорБанк Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку.

Банкіри приїхали не з пустими рукам, а з подарунками та масою ідей, які разом зі школярами втілили в життя. ЮніорБанк запропонував та провів спортивну естафету “Веселі старти” з масою веселих та цікавих спортивних змагань.   

Бажаючі отримати неймовірне задоволення та веселий настрій розділились на 4 команди по 25 учасників у кожній. Завдання, які необхідно було виконати якнайкраще та якнайшвидше, викликали азарт, гарний настрій та неймовірні емоції.  Для наймолодших учасників було підготовлено окремі, але не менш захоплюючі завдання: всі створювали дизайн карти Юніора на величезних ватманах, придумували посвяти ЮніорБанку, малюючи кольоровою крейдою на асфальті. Але найбільше всім сподабались призи та подарунки від ЮніорБанку, а особливо  - смачнюче морозиво.


“Отримуєш масу позитивних емоцій від спілкування з такими дітьми,  - розповідає Вікторія Заболотна, керівник напрямку "ЮніорБанк та Агентська мережа" Кіровоградської філії ПриватБанку. -  Наскільки вони відкриті, позитивні, безпосередні та непередбачувані, у гарному розумінні цього слова. Ми не встигали відповідати на всі їх запитання, розповідати не тільки про ЮніорБанк, але навіть про себе. Вони хотіли все знати, про все почути. Така непідробна цікавість, жага до життя та пізнавання всього нового заряджає і нас, спонукає до нових зустрічей, нових ідей”.
Цього разу до побузьких школярів завітав і представник ЮніорБанку Дніпропетровщини. Сергій Куров, керівник напрямку "ЮніорБанк та Агентська мережа" Криворізької філії ПриватБанку став свідком неймовірних пригод школярів у країні дитячих мрій, яку їм подарував ЮніорБанк.

“Такі заходи надзвичайно зближують нас, - ділиться враженнями Валентина Чайка, директор Побузької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, - ПриватБанк для нас - не спонсори, і навіть не партнери. ПриватБанківці стали для нас справжніми і надійними друзями”.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Коментарі