ПриватБанк турбується не лише про своїх клієнтів, але й про співробітників


Кожна поважна компанія турбується не тільки про свої доходи, але й про співробітників, які їх приносять.  Наявність справжнього соцпакета може багато сказати про підприємство. Іноді турбота про комфорт співробітників і приємна атмосфера можуть бути більш цінними, ніж невеликий бонус до зарплати. Такі прописні істини вже давно зрозуміли в ПриватБанку.

Звичайно, економічні та маркетингові причини важливі для обгрунтування тих чи інших витрат, але в ПриватБанку розуміють, що турбота про своїх спеціалістів якнайкраще впливає на атмосферу в компанії та на кінцевий результат. Тому компенсаційний, або як його ще називають - соцпакет, який ПриватБанк надає своїм співробітникам, може конкурувати з будь-якою компанією не тілько пост-радянського простору, бо це не тільки гарантії, передбачені законодавством. Кожен приватбанківець отримує послуги корпоративного мобільного зв'язку, можливість придбати автомобіль за пільговою ціною, безкоштовні консультаційні послуги (юридичні, психологічні, фінансові і т.д.). Банк бере на себе забезпечення безпеки співробітників та членів їх сімей, організовує літній відпочинок дітей співробітників, забезпечує пільговими путівками в санаторії України, надає пільги на придбання туристичних путівок для відпочинку за кордоном співробітникам і членам їх сімей, турбується про новорічні подарунки дітям співробітників, проводить корпоративні заходи та навіть забезпечує питною водою на місці роботи. Банкірам вже здається звичним та не вартим згадування про доставку на роботу чи з роботи транспортом компанії. Не на останньому місці і турбота керівництва Банку про здоров’я співробітників.

“Ми розуміємо, що чим дієвіша профілактика хвороб, тим менший рівень захворюваності, - розповідає  Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. -  Тому, ми  безкоштовно забезпечуємо всіх наших співробітників вітамінами D (риб’ячим жиром). Нещодавно домовились із Будинком оптичної моди “Неостиль” про надання пільг при консультації чи лікуванні (для співробітників та членів їх сімей) в діагностичному кабінеті лікаря-офтальмолога та салоні оптики”.

ПриватБанк цінує та турбується про кожного свого спеціаліста, і ця турбота не на словах.

Коментарі