Юніори ПриватБанку стали учасниками Всеукраїнського конкурсу краси

День захисту дітей Кіровоградський ЮніорБанк святкував разом зі своїми Юніорами. Цього разу всі зібрались у найживописнішому місці обласного центру - Дендропарку, де проходив дитячий Всеукраїнський конкурс краси “Перлина країни OPEN 2014”.

Напередодні конкурсу ЮніорБанк запросив до себе всіх учасників конкурсу краси “Перлина країни OPEN 2014”, щоб провести з ними безкоштовний тренінг з фінансової грамотності.

“Наші перлинки не лише красиві, але й дуже розумні, розповідає Вікторія Заболотна, керівник Напрямку "ЮніорБанк і Агентська мережа" Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. -  Вони дуже зайняті особистості, їм не зажди легко поєднувати навчання у загальноосвітній школі, школі моделей, поїздки на конкурси. Пройшовши наш тренінг красуні-перлинки навчились грамотно організовувати свій день та навіть у щільному графіку викроювати вільний час. Крім того, кожній учасниці ми запропонували намалювати дизайн власної карти Юніора”.

Аби учасниці конкурсу відчували турботу про себе і на конкурсній сцені, до складу жюрі була включена і Вікторія Заболотна, керівник Напрямку "ЮніорБанк і Агентська мережа" Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, яка потім вручила всім запрошення на безкоштовне навчання в БізнесШколі ЮніорБанку, призи та подарунки. Найспортивнішому учаснику, талановитому 8-річному Володимиру Бакарчуку із Кіровограда,  який вразив усіх присутніх неймовірними акробатичними номерами, було вручено особливий приз від ЮніорБанку.

На даний момент Юніорбанк налічує більше 450 000 клієнтів в Україні та інших країнах і продовжує активно розвиватися.

Для розумних, допитливих та прагнучих отримати  якнайбільше знань  створена освітня БізнесШкола Юніорбанку. Тут, на щотижневих заняттях ТОП-менеджери та фахівці банку навчать дітей і підлітків фінансової грамотності та вмінню використовувати сучасні банківські інструменти. І хто знає, яких висот міжнародного фінансового ринку досягнуть нинішні кіровоградські школярі?

Більш детальна інформація - на сайті Юніорбанку www.uniorbank.ua

Коментарі