Кіровоградські юніори стали директорами філії ПриватБанку


З 1 по 31 травня  ЮніорБанк Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку проводив акцію для юніорів та всіх тих, хто має бажання не тільки отримати грошовий приз, але й спробувати себе в якості директора обласної філії ПриватБанку.

“Жюрі акції вразила не тільки кількість конкурсантів, що говорить про довіру до нашого Банку, але й кількість та різноманітність виробів, на банківську тематику, виготовлених дітьми своїми руками, - ділиться враженнями Вікторія Заболотна, керівник Направлення “ЮніорБанк та Агентська мережа” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, - дуже важливо було обрати переможця, адже в кожен виріб діти вклали не тільки свої уміння та навички, але й часточку душі”.

“Нам дуже приємно, що до акції долучились і діти наших VIP-клієнтів, - додає Оксана Пасічніченко, керівник Бізнесу обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Ми ретельно розглянули всі роботи учасників та визначили найталановитіших та найрозумніших”.

Томаченко Каріна, учениця 1 класу Кіровоградської загальноосвітньої школи №4 та Копієвський Владислав, учень загальноосвітньої школи с.Клинці Кіровоградського району, які зайняли перше місце, не тільки отримали грошові призи, по 200 грн кожен,  але й спробували себе у якості директора Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку.

“Мені сподобалось у якості директора, - ділиться враженнями Каріна Томаченко, переможниця акції,  - таке м’яке крісло і зручний стіл. А ще багато телефонів, комп’ютер, ноутбук… Уявила себе на хвильку директором і навіть спробувала керувати підлеглими - моїми колегами по конкурсу, які з задоволеннями спробували себе у якості моїх заступників”.

Юровій Анастасії, учениці  3 класу Кіровоградського колегіуму – спеціалізованого навчального закладу І-ІІІ ступенів №11 та Євгенії Шалімовій ,  учениці  загальноосвітньої школи №25, що вибороли друге призове місце, найбільше сподобалися не стільки грошові призи, по 100 грн кожній, а й можливість взяти інтерв’ю у директора регіонального управління Банку.

“Ніколи не думала, що директор Банку така проста в спілкуванні, доступна  та весела людина, - ділиться враженнями Анастасія Юрова, срібна призерка акції. - Ростислав Володимирович розповів, не криючись, про свої дитячі мрії та шлях до посади директора регіонального управління”.

Бронзовими призерами акції стали:  Петрунчак Ганна,  учениця  7 класу Кіровоградського колегіуму – спеціалізованого навчального закладу І-ІІІ ступенів №11 та Владислав Астанов, учень 4 класу загальноосвітньої школи с.Новомиколаївка Кіровоградського району.

“Нам всім сподобалась екскурсія по банку, - ділиться враженнями Катерина Бунчак, учениця  7 класу Кіровоградського колегіуму – спеціалізованого навчального закладу І-ІІІ ступенів №11, бронзова призерка акції, - найбільше сподобався call-центр. Я ніколи не думала, що на наші дзвінки по лінії 3700 відповідають такі молоді юнаки та дівчата. Ми навіть приміряли на себе цю роботу - нам дали можливість одягнути навушники та посидіти на їх робочих місцях”.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Коментарі