Мережа кіровоградських магазинів “Sportlife” приєдналась до сервісу «Оплата частинами» ПриватБанку

Відтепер кіровоградці, власники карток ПриватБанку, можуть купувати брендовий спортивний одяг та взуття в мережі магазинів “Sportlife” не переймаючись його вартістю.


Кліенти мережі магазинів “Sportlife”, що знаходяться на Центральному ринку та по вул.Яновського (біля Колгоспного ринку),  можуть придбати брендовий спортивний одяг чи взуття, а оплачувати його частинами протягом року, не переплачуючи при цьому ні копійки. Крім того, для власників карток ПриватБанку створено ще й додаткову перевагу – вони отримають бонус від вартості оплати 3% за програмою "Бонус Плюс". Накопичені бонуси можна витратити в будь-якій торговій точці, яка бере участь у програмі "Бонус Плюс", а це більше 25 000 торгових точок по всій Україні.

За допомогою сервісу  “Оплата частинами” ПриватБанку суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини (до 25 платежів). Кредит оформляється автоматично просто біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне. Дізнатися про доступну суму ліміту по сервісу можна надіславши SMS на номер 10060 з текстом chast.

«Можливість придбати товар в розстрочку без відсотків – це гарна підтримка не тільки для клієнтів банку, але й для підприємців, в непростій економічній ситуації, – розповідає Руслан Хамітов, власник мережі магазинів “Sportlife”. – Я вже більше 3 років співпрацюю з ПриватБанком і мушу відверто зізнатись, що це вигідно. За цей час значно збільшилась кількість клієнтів, які отримали можливість придбати якісний товар, не переплачуючи при цьому ні копійки. Відповідно збільшився товарообіг у торгівельних точках та прибуток».

Сьогодні до сервісу «Оплата частинами» підключено найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. Серед них Comfу, «Фокстрот», «Ельдорадо», «Алло», «Цитрус», MOYO. Щоб дізнатися про доступну суму на купівлі в розстрочку, клієнту достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast.

Лише у Кіровоградській області до сервісу «Оплата частинами» підключено більше 1,5 тис підприємств торгівельно-сервісної мережі.

Нагадаємо, з 1 червня всі власники зарплатних карток ПриватБанку також будуть отримувати доплату в розмірі 5% від суми зарплати, яку витрачено на покупки в торговій мережі.

Коментарі