ПриватБанк повністю відновив роботу мережі відділень і банкоматів в Маріуполі і збільшив на 16 кількість працюючих відділень у Краматорську та інших звільнених містах Сходу

12 липня ПриватБанк повністю відновив роботу своєї мережі обслуговування клієнтів в Маріуполі. Як повідомляє прес-служба банку, сьогодні в місті обслуговує клієнтів 31 відділення ПриватБанку, 79 банкоматів та 125 терміналів самообслуговування.

З початку наступного тижня буде повністю відновлена ​​робота більшості відділень і в Краматорську. Якщо сьогодні в місті працює 8 відділень, 16 банкоматів і 110 терміналів, то з 14 липня клієнтів обслуговуватиме 11 відділень Краматорська, 2 відділення в Слов'янську і 3 в Дружківці. Також з понеділка будуть відкриті для клієнтів ще 46 відділень Приватбанку в інших містах Донецької області.

У Луганській області 11 липня відновлено обслуговування клієнтів в 12 відділеннях ПриватБанку, в тому числі банк відкрив відділення в Біловодську, Старобільську, Савтовому, Кремінній, Білокуракиному, Міловому, Марківці та Троїцькому.

Всього ж на сьогоднішній день у звичайному режимі клієнтів обслуговують 96 відділень у Донецькій області та 32 - у Луганській. Найпопулярніші банківські послуги жителі східних регіонів України також можуть отримувати через більш, ніж 1000 працюючих в регіоні терміналів самообслуговування та Інтернет-банк Приват24.

Також у банку повідомили, що пенсіонери Донецької та Луганської областей з початку червня отримали від ПриватБанку більше 4,5 млн. гривень додаткової 10% надбавки до пенсії. Таку надбавку банк виплачує в рамках соціальної акції “Ми з вами!”. В ході акції всім пенсіонерам, які отримують пенсію на картки ПриватБанку, банк буде додавати 10% від суми пенсії, витраченої на покупки у торговельній мережі. За місяць пенсіонери Сходу України оплатили картами покупок на суму більше 50 млн грн, адже розрахунки картками набагато безпечніше готівки.

Оплатити пластиковими картами товари та послуги можна сьогодні в 16 тис. торгових точок Східної України. 10 липня банк відновив роботу ще 230 терміналів у магазинах Луганської області, де сьогодні працює більше 5 тис. POS-терміналів ПриватБанку. У Донецькій області в будь-якому місті регіону можна купувати товари без готівки - сьогодні тут працює 11 090 POS-терміналів ПриватБанку, а 11 липня їх кількість зросте ще на 150 терміналів.


Міста Донецької області, в яких на 11 липня відновлена ​​робота відділень та банкоматів ПриватБанку: Димитров, Добропілля, Білицьке, Білозерське, Красноармійськ, Родинське, Селидове, Горняк, Українськ, Новогродівка, Олександрівка, Волноваха, Володарське, Докучаєвськ, Красний Лиман, Мангуш, Новоазовськ , Новотроїцьке, Амвросіївка, Велика Новосілка, Старобешеве, Новокомсомольська, Новий Світ, Святогірськ, Тельманове, Вугледар, Костянтинівка, Артемівськ, Соледар, Часів Яр, Краматорськ, Слов'янськ, Дружківка, Маріуполь.

Міста Луганської області, в яких на 11 липня відновлена ​​робота відділень ПриватБанку: Сватове, Старобільськ, Білолуцьк, Новопсков, Біловодськ, Білокуракине, Кремінна, Мілове, Марківка та Троїцьке.

Коментарі