ПриватБанк відновив роботу 28 банкоматів у Донецькій області та 3 – у Луганській

23 липня ПриватБанк відновив роботу 28 своїх банкоматів на території Донецької області та в 3 звільнених від терористів містах Луганської області. Як повідомили в банку, у цілому сьогодні в східних регіонах уже відновлено роботу 220 банкоматів ПриватБанку. Мережа терміналів самообслуговування, що надають жителям Сходу найпопулярніші послуги банку, на 23 липня нараховує вже 979 пристроїв. Тільки за останній день ПриватБанк відновив 29 терміналів самообслуговування в Донецькій області.

У липні ПриватБанк виплатив понад 4,5 млн грн доплат до пенсій жителям Донецької та Луганської областей, які отримують гроші на пенсійні картки та оплачують картками покупки в магазинах. Усього ж із початку цього місяця на пенсійні картки ПриватБанку жителям східних регіонів України вже виплачено понад 475 млн грн.

Нагадаємо, ПриватБанк з 1 червня до 1 вересня 2014 року на території Донецької та Луганської областей проводить соціальну акцію для пенсіонерів – «Ми з вами!». За умовами акції клієнтам на картки автоматично нараховуються 10% від вартості покупок у магазинах у разі оплати пенсійними картками.

Коментарі