Світловодське відділення №40 Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку отримало нове сучасне приміщення


Світловодське відділення №40 відтепер буде обслуговувати клієнтів за новою адресою: вул.Леніна, 58. Відділення змінило не лише місце прописки, а й формат обслуговування - на клієнтів чекає  сучасне приміщення європейського зразку з відкритою архітектурою.  Виділена зона самообслуговування дає змогу клієнтам отримувати банківські послуги цілодобово - 7 днів на тиждень і 24 години на добу та позбавляє їх від черг і стомлюючого очікування.

“Це перше відділення у нашому місті, яке буде цілодобово надавати банківські послуги свідловодчанам, - розповідає Сергій Герасименко, керівник  Світловодського відділення №40 Кіровоградського регіонального управління  ПриватБанку. - Крім того, відділення буде надавати послуги у абсолютно новому форматі, за найсучаснішими технологіями. Викристання планшетів, замість звичайних моноблоків, дасть змогу навчити клієнтів самостійно здійснювати банківські послуги в системі інтернет-банкінга”.

ПриватБанк продовжує активний розвиток мережі зон самообслуговування 24/7, в якому клієнтів ПриватБанку обслуговують не звичні банківські працівники, а банкомати і термінали самообслуговування.

Відтепер клієнти ПриватБанку можуть отримати всі необхідні послуги самостійно, а співробітники банку стали універсальними фахівцями, які допоможуть оформити будь-яку банківську послугу. Крім того, спеціалісти банку допоможуть налаштувати платіжні додатки ПриватБанку на смартфони чи планшети клієнтів.  Такий підхід суттєво економить час і виключає створення черг.

За даними опитування більше 2-х мільйонів клієнтів, проведеного банком, на сьогоднішній день смартфонами і планшетами активно користується кожен четвертий клієнт ПриватБанку. А до кінця 2014 року, за прогнозами експертів, кількість активних користувачів смартфонами буде переважною.

У Кіровоградській області відтепер працює працює 5 цілодобових відділень за адресами: м.Кіровоград - вул. Преображенська, 27/70, вул. Велика Перспективна, 32/11 та вул. Преображенська, 2  та по вул В.Перспективній, 8 та у м.Світловодську по вул. Леніна,58.

ПриватБанк входить до числа найбільших розробників мобільних платіжних додатків в Україні, його топові додатки Приват24 і iPay лідирують у рейтингу популярності банківських додатків українських користувачів iPhone і Android. Серед найцікавіших розробок банку, представлених за останні місяці, стали SendMoney для швидкого переказу грошей на карти з голосовим управлінням і автоматичним запам'ятовуванням шаблонів, Фотокасса для оплати рахунків фотокамерою телефону та інші додатки.

ПриватБанк - Ваша точка опори! www.privatbank.ua

Коментарі