Світловодське відділення №41 Кіровоградської філії ПриватБанку отримало власне приміщення



Світловодське відділення №41 розпочало обслуговувати клієнтів за новою адресою: вул.Леніна, 19. Зі зміною місця дислокації відділення отримало власне просторе сучасне приміщення європейського зразку з відкритою архітектурою.  Крім того, тепер відділення має власну зручну парковку та автопрощадку для продажу автомобілів.

“Ми змінили не лише приміщення, - розповідає керівник відділення №41 Катерина Підгорна, - ми повністю змінюємо формат обслуговування. На світловодчан чекає обслуговування за найсучаснішими технологіями. Викристання планшетів, замість звичайних моноблоків, дасть змогу нашим клієнтам на власні очі бачити, як проводяться ті чи інші банківські операції. Крім того, ми будемо навчати клієнтів  здійснювати їх самостійно в системі інтернет-банкінга”.


Сьогодні клієнти ПриватБанку можуть отримати всі необхідні банківські послуги навіть не виходячи з дому. Спеціалісти банку допоможуть налаштувати платіжні додатки ПриватБанку на смартфони чи планшети клієнтів.  Такий підхід суттєво економить час і виключає створення черг.

За даними опитування більше 2-х мільйонів клієнтів, проведеного банком, на сьогоднішній день смартфонами і планшетами активно користується кожен четвертий клієнт ПриватБанку. А до кінця 2014 року, за прогнозами експертів, кількість активних користувачів смартфонами буде переважною.

ПриватБанк продовжує активний розвиток мережі зон самообслуговування 24/7, в якому клієнтів ПриватБанку обслуговують не звичні банківські працівники, а банкомати і термінали самообслуговування.

У Кіровоградській області відтепер працює працює 5 цілодобових відділень за адресами: м.Кіровоград - вул. Преображенська, 27/70, вул. Велика Перспективна, 32/11 та вул. Преображенська, 2  та по вул В.Перспективній, 8 та у м.Світловодську по вул. Леніна,58.

ПриватБанк входить до числа найбільших розробників мобільних платіжних додатків в Україні, його топові додатки Приват24 і iPay лідирують у рейтингу популярності банківських додатків українських користувачів iPhone і Android. Серед найцікавіших розробок банку, представлених за останні місяці, стали SendMoney для швидкого переказу грошей на карти з голосовим управлінням і автоматичним запам'ятовуванням шаблонів, Фотокасса для оплати рахунків фотокамерою телефону та інші додатки.

ПриватБанк - Ваша точка опори! www.privatbank.ua

Коментарі