Бодіарт з ЮніорБанком


Вихованці кіровоградської загальноосвітньої школи №17 запросили  ЮніорБанк Кіровоградської філії Приватбанку на закриття літнього табору відпочинку.

Аби останній день у шкільному таборі запам’ятався назавжди, разом організували та провели конкурс з бодіарту. Учасники розділились на 6 команд, завданням яких було прикрасити власне тіло яскравими та цікавими картинками. На переможців чекали призи та подарунки від ЮніорБанку.

“Нас вразила фантазія учнів, їх нестандартний підхід до цього конкурсу, - ділиться враженнями Лариса Старосадча, керівник відділення №59 Кіровоградської філії ПриватБанку. - Діти вкладали весь свій талант, фантазію, вміння, розфарбовуючи обличчя і навіть животи один одного.  Атмосфера свята, щастя та неймовірної  дитячої безпосередньості панувала під час всього конкурсу. Найбільше всіх вразила майстерність команди 1-2 класів “Сонечко”, які самостійно, без допомоги учителів, створили неповторні образи лисички, красуні та інших казових героїв”.

“Ми щиро вдячні ЮніорБанку за допомогу в організації такого свята, - розповідає Наталія Філіппова, заступник директора школи з виховної роботи. - Діти отримали масу позитивних емоцій та приємних подарунків. Така співпраця на користь і школярам і банкірам”.

Враховуючи, що всі учасники конкурсу як найкраще проявили свою майстерність, жюрі вирішило, що переможцем стала дружба. Тому призи і подарунки від ЮніорБанку отримали всі учасники заходу.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Коментарі