ПриватБанк повністю відновлює штатний режим обслуговування в Краматорську

З 14 липня ПриватБанк повністю відновить штатний режим роботи своєї мережі в Краматорську. Як повідомили в банку, сьогодні завершується відновлення пошкоджених бойовиками відділень і банкоматів, і з понеділка мережа банку буде працювати в звичайному режимі. Підрозділом інкасації Краматорської філії банку забезпечені підкріплення відділень і банкоматів готівкою на суму понад 220 млн грн.

Як зазначає прес-служба ПриватБанку, незважаючи на неспокійну ситуацію в місті, з початку квітня до кінця червня банк забезпечував практично безперебійну роботу в регіоні. При цьому, безперебійно, цілодобово працювали 110 банкоматів, 192 терміналу самообслуговування, а також Інтернет-банк Приват24.

“Скажу відкрито, всі родичі і друзі дуже за нас переживали, як ми в Краматорську виживаємо. Серце боліло страшно, дивлячись на все це. Ми ж хочемо жити нормальним простим життям - ходити в магазини, купувати продукти, оплачувати комунальні, отримувати пенсію рідними гривнями, - каже пенсіонер Рябий Віктор Якович, житель Краматорська. - І тепер, коли відділення ПриватБанку знову запрацювало, родичі відразу ж перерахували мені грошовий переказ. Зітхнув з полегшенням - двері ПриватБанку відкриті, співробітники посміхаються, переклад отримав за 2 хвилини. Будемо жити!”

За даними прес-служби банку, ПриватБанк навіть під час військової операції забезпечував безперебійну виплату пенсій та зарплат. У період з 3 по 10 липня на карти Краматорської філії було зараховано 170 млн. грн (пенсії, зарплати бюджетникам, соціальні допомоги). Виплата коштів всім клієнтам здійснюється в повному обсязі.

“Протягом 2,5 місяців Приватбанк у повному обсязі забезпечував виплату зарплати колективу НКМЗ, а це понад 120 млн грн. Філія забезпечила безперебійну роботу підприємства, без затримок здійснюючи платежі та документарні операції”,- говорить генеральний директор ПАТ НКМЗ Геннадій Суков.


Незважаючи на проведення АТО, повний спектр послуг (РКО, документарні операції, овердрафти, гарантовані платежі) отримували корпоративні клієнти, в т.ч. великі промислові підприємства, такі як ПАТ НКМЗ, ПАТ КЗТС, ПАТ “Кондратівський вогнетривкий завод”, ТОВ “Дружківський вогнетривкий завод”, ТОВ Турбота, ЧМП “Лоцман”, ПП “АБ Плюс”, а також бюджетні підприємства і організації Краматорська, Слов'янська та Дружківки.

Коментарі