Світловодський об’єднаний військкомат отримав у подарунок сучасний комп’ютер


Світловодське відділення №40 Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку подарували сучасний комп’ютер Світловодському об’єднаному військовому комісаріату.

“Ми давно мріяли про сучасний комп’ютер, який вкрай був нам потрібний для роботи, - розповідає Сергій Балабуха, військовий комісар Світловодського об’єднаного військкомату. -  Наш військкомат обслуговує не лише м.Світловодськ та район, але й смт Онуфріївку та Онуфріївський район. Інформації у нас більш, ніж достатньо, яка потребує синхронізації та зручного і швидкого використання. І тут без сучасної комп’ютерної техніки не обійтись”.

“Почувши про потребу, відразу взялися її вирішувати, - додає Сергій Герасименко, керівник Світловодського відділення №40 Кіровоградського РУ ПриватБанку. - Ми допомаємо нашим військовим чим можемо. Звичайно, допомога цільова, дізнаємось, у чому є потреба, і по військовому швидко та чітко вирішуємо проблему”.

Благодійність для приватбанківців стала вже стилем життя. Турбота про армію вилилась у перерахування одноденного заробітку на благодійний рахунок, відправку не однієї сотні СМСок. Всі як один перерахували кошти на підтримку сім’ї співробітниці з Донецька, яку разом з родиною розстріляли сепаратисти на блокпосту. За добу зібрали кошти для придбання засобів захисту та предметів особистої гігієни для мобілізованих співробітників ПриватБанку.

ПриватБанк підтримав ініціативу дніпропетровського благодійного фонду “Помагаєм”, що займається організацією центру тимчасового проживання біженців з дітьми зі Слов’янська та інших міст Донецького регіону на території Дніпропетровської області. Як повідомила прес-служба банку, у рамках благодійної програми банку “Допомагати просто!” виділено 175 тис. грн. Клієнти та співробітники банку беруть активну участь у забезпеченні центрів тимчасового перебування біженців усім необхідним.

ПриватБанк - Ваша точка опори! www.privatbank.ua

Коментарі