Два нових сучасних відділення ПриватБанку відкрито в Олександрії



В Олександрії Кіровоградської області відкрилися два нових відділення ПриватБанку - №119 по проспекту Леніна,95 та №121 по проспекту Леніна,63, які вражають своїх клієнтів новими найсучаснішими форматами обслуговування та передовими банківськими технологіями.

Незважаючи на складну ситуацію в державі та закиди нелояльних клієнтів ПриватБанку щодо його нібито закриття, ПриватБанк продовжує активне відкриття нових банківських відділень, які, завдячуючи впровадженню передових світових банківських технологій, позбавляють клієнтів утомлюючих черг, незрозумілих банківських розрахунків та низької якості обслуговування. Перехід на сучасне планшетне обслуговування дає змогу кожному клієнту, спілкуючись зі спеціалістами та спостерігаючи за їх роботою, стати активним учасником  усіх банківських операцій, а в подальшому самостійно проводити їх в Приват24, навіть вдома.

Світлі та просторі приміщення з найсучаснішою технікою, універсальні фахівці і зручна система самообслуговування - особливий стиль нових відділень ПриватБанку, які дозволяють економити час і вирішувати свої питання тоді, коли в цьому є потреба. Такий, принципово новий формат обслуговування, який не має аналогів в Україні, розробив ПриватБанк для своїх клієнтів.

“Сьогодні ми пропонуємо нашим клієнтам абсолютно новий революційний формат обслуговування, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління Приватбанку. - Відкритий простір, відсутність кабінетів, висококласні спеціалісти та плашетне обслуговування дають нам значні переваги  у підвищенні якості обслуговування клієнтів.  Тепер наші клієнти є не спостерігачами, а активними учасниками банківського процесу. Цей новий, зручний формат дає змогу нашим клієнтам не тільки спостерігати, а  вміти виконувати банківські операції власноруч. Ми довіряємо нашим клієнтам обслуговувати себе самостійно. Ми цінуємо дорогоцінний час нас та наших клієнтів”.

У нових унікальних відділеннях виділені зони самообслуговування, де клієнтам покажуть, як швидко не тільки виконати будь-яку банківську операцію, але й безкоштовно навчать новим технологіям і можливостям. Більше того, спеціалісти банку можуть проконсультувати з будь-якого питання, в тому числі, як швидко і зручно отримати банківські послуги, не виходячи з дому.

Незабаром відвідувати офіси банку треба буде лише задля отримання картки чи  обміну валют. Всі інші операції, навіть відкриття депозиту, зручніше проводити вдома чи в офісі - через Інтернет або мобільний телефон. Для поповнення картки готівкою чи оплати послуг є цілодобові термінали самообслуговування. А комунальні квитанції та будь-які регулярні платежі  допоможе вчасно сплатити система “Регулярних платежів”.

У Кіровограді працює 4 цілодобових відділення за адресами: вул.Преображенська, 27/70, вул. Велика Перспективна, 32/11, вул.Преображенська,2  та  по вул В.Перспективна,8. Крім того, в Кіровоградській області працює майже 170 банкоматів і 267 терміналів самообслуговування.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку.

ПриватБанк - Ваша точка опори! www.privatbank.ua

Коментарі