У звільненому Сіверодонецьку піднято українські прапори та відновлено роботу відділень ПриватБанку

ПриватБанк розпочав відновлення роботи банківської інфраструктури в Сіверодонецьку – великому промисловому центрі Луганської області, що вчора сили АТО звільнили від бойовиків. Нормальна робота банківської інфраструктури – відділень, банкоматів – дозволить Сіверодонецьку повернутися до звичного мирного життя.
За даними банку, частина відділень і банкоматов Сіверодонецька запрацюють уже 25 липня, а з понеділка в штатному режимі працюватиме більшість відділень банку в місті.

24 липня в Луганській області ПриватБанк відновив роботу ще одного відділення (в Рубіжному) та 13 банкоматів. Сьогодні в області працюють 21 відділення, 27 банкоматів і 120 терміналів самообслуговування ПриватБанку.
За даними на 24 липня, у Донецькій області ПриватБанк відновив роботу 2 відділень у Володимирівці та Слов’янську. Сьогодні в Донецькій області працюють 112 відділень і 218 банкоматів ПриватБанку. Мережа терміналів самообслуговування на 24 липня нараховує 830 пристроїв.  

Міста Донецької області, у яких на 24 липня відновлено роботу відділень і банкоматів ПриватБанку: Олександрівка, Амвросіївка, Артемівськ, Білицьке, Білозерське, Велика Новосілка, Волноваха, Володарське, Горняк, Дебальцеве, Дзержинськ, Димитрів, Добропілля, Докучаєвськ, Дружківка, Красноармійськ, Червоний Лиман, Краматорськ, Комсомольське, Костянтинівка, Мангуш, Маріуполь, Новгородське, Новогродівка, Новоазовськ, Новотроїцьке, Новокомсомольськ, Миколаївка, Новий Світ, Родинське, Селидове, Старобешеве, Святогорськ, Соледар, Слов’янськ, Тельманове, Українськ, Вугледар, Часів Яр, Черкаське.
Міста Луганської області, у яких на 24 липня відновлено роботу відділень і банкоматів ПриватБанку: Біловодськ, Білолуцьк, Білокуракине, Кремінна, Марківка, Мілове, Новопсков, Новоайдар, Рубіжне, Сватове, Старобільськ, Щастя, Троїцьке, Сіверодонецьк.

Коментарі