ЮніорБанк весело крокує по Кіровоградщині


Дитячі оздоровчі табори марто-іванівської (Олександрійського району) та олександрійської загальноосвітньої школи №17  з задоволенням приймали у себе ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку.

Знайомство розпочалося з веселого та надзвичайно цікавого уроку фінансової грамотності.

“Це був не звичайний урок, як ми звикли сприймати, - ділиться враженнями Єлизавета Пісок, учениця 2-А класу Олександрійської ЗОШ№17. - Нам показували фільми, з нами грали в ігри, загадували загадки на логіку і дарували подарунки. Все відбувалось надзвичайно захоплююче. Ми й не зогледілись, як швидко сплинув час нашої зустрічі.  На такі уроки ми готові ходити чи не щодня”.


Ознайомившись з банківською абеткою, допитливі школярі почали втілювати отримані знання на практиці. І перше, на що зважились, -  створити власний дизайн карти Юніора у патріотичному стилі.  

“Мені дуже сподобалось фантазувати на банківську тематику, створюючи малюнки крейдою на асфальті, - розповідає Валерія Гугленко, учениця 2-А класу Олександрійської ЗОШ №17 .  - Але набільше сподобалось смачнюче морозиво, яким нас пригощали банкіри. А як класно їсти його гуртом, навіть смак інший!”

“Ми не могли залишити дітей влітку поза нашою увагою, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Напрямку "ЮніорБанк і Агентська мережа" Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. -  Плануємо побувати у кожному таборі відпочинку, проводити з дітьми цікаві заняття, ігри, конкурси. Відпочинок має бути не тільки цікавим, але й пізнавальним та корисним”.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об'єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Коментарі