Кіровоградські школярі проводять літо з ЮніорБанком


З 1 липня по 28 серпня ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку, “Перша міська газета” і сайт «Ранкове місто» проводять акцію “Літо з ЮніорБанком”.

“В акції можуть приймати участь всі діти віком від 6 до 16 років, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник ЮніорБанку Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Учасники акції мають лише оформити карту Юніора та здійснити з неї проплати у будь-якому магазині, кафе, кінотеатрі чи закладі відпочинку. Після здійснення транзакції необхідно зробити фото у місці, де саме було зроблено проплату, та надіслати фото, вказавши свій номер телефону (для подальшого зв’язку з переможцем) на електронну адресу pgg-kirovograd@mgg.ua”.

Аби розширити можливості бажаючих прийняти участь у акціїї, організатори надають можливість викладати свої фото в групах і на сторінках “Першої міської газети”, у соціальних мережах: “ВКонтакте”, “Фейсбуці” і “Однокласниках”.

“Ми плануємо проведити 3 розіграші, - додає Вікторія Зоболотна. - Перший розіграш буде проводитись за підсумками місяця 31 липня, другий - 29 серпня, та грандіозний загальний розіграш - 1 вересня. Всі переможці отримають цінні призи та подарунки”.

Коментарі