ПриватБанк підтримає розвиток мережі гіпермаркетів FOZZY

 











 
ПриватБанк збільшив обсяги кредитування найбільшої української торговельної мережі формату гіпермаркетів – FOZZY C&C. Як повідомили в банку, збільшення розміру овердрафтового кредиту до 61 млн грн, наданого оператору мережі гіпермаркетів – компанії ТОВ «Експансія» – дозволить продовжити розширення найпопулярнішої серед українців торговельної мережі.
«FOZZY – один із лідеров ринку ритейлу, надійний партнер із прозорою та потужною фінансовою системою. Саме тому банк готовий підтримувати лідера як доступними умовами кредитування, так і простою технологією доступу до фінансування» – зазначив заступник Голови Правління ПриватБанку Володимир Яценко.
За даними банку, з початку року обсяги кредитних вкладень в українську економіку зросли на 6 млрд грн, а понад третина приросту кредитування припадає на компанії, що працюють на ринку FMСG.
Мережа гіпермаркетів FOZZY – це оптово-роздрібні магазини, що працюють у форматі Cash and Carry, із асортиментом від 30 000 до 50 000 позицій, що поєднують продуктовий та непродуктовий напрямки. Гіпермаркети FOZZY C&C вдало поєднують характеристики оптової бази та роздрібного магазину. Основна аудиторія покупців – представники малого та середнього бізнесу, які отримують оптимальні асортиментні та цінові пропозиції у разі оптових закупівель товарів. Мережа – частина однойменної торгово-промислової корпорації FOZZY.

Коментарі