11 серпня ПриватБанк відновив роботу відділень у Красному Лимані, Світлодарську та Миронівcькому


11 серпня ПриватБанк відновив штатний розклад роботи своїх відділень ще в трьох населених пунктах Донецької області: Світлодарськ, Миронівське та Красний Лиман. Як повідомили в банку, у цих містах у звичайному режимі працюють відділення банку, де клієнти можуть проводити платежі та інші банківські операції; отримати готівку за зарплатними, пенсійними та особистими картками; отримати або надіслати грошовий переказ тощо. Також у звільнених містах регіону відновлено роботу мережі банкоматів і терміналів самообслуговування.

Усього, за даними на 11 серпня, у Донецькій області відновлено штатну роботу 131 відділення ПриватБанку. Також в області працюють 229  банкоматів і 689 терміналів самообслуговування. 12 серпня ПриватБанк планує відкрити для обслуговування клієнтів ще одне відділення в Донецькій області – у Курахівці.

У Луганській області на сьогоднішній день обслуговують клієнтів 21 відділення ПриватБанку, 16 банкоматів і 44 термінали самообслуговування.

Режим роботи відділень ПриватБанку на Сході України можна уточнити за безкоштовним номером 3700 або на спеціальному сайті vostok.pb.ua. На цій сторінці можна в режимі реального часу отримати інформацію про відділення, банкомати та термінали самообслуговування, що працюють у регіоні.

Міста Донецької області, у яких на 11 серпня відновлено роботу відділень і банкоматів ПриватБанку: Амвросіївка, Артемівськ, Білицьке, Білозерське, Велика Новосілка, Волноваха, Володарське, Вугледар, Горняк, Дзержинськ, Димитрів, Добропілля, Докучаєвськ, Дружківка, Комсомольське, Костянтинівка, Краматорськ, Красний Лиман, Красноармійськ, Мангуш, Маріуполь, Миколаївка, Миронівське, Новгородське, Новоазовськ, Новогродівка, Новокомсомольськ, Новотроїцьке, Олександрівка, Родинське, Світлодарськ, Святогорськ, Селидове, Слов’янськ, Соледар, Старобешеве, Тельманове, Українськ, Часів Яр, Черкаське.

Міста Луганської області, у яких на 11 серпня відновлено роботу відділень і банкоматів ПриватБанку: Біловодськ, Білолуцьк, Білокуракине, Кремінна, Марківка, Мілове, Новопсков, Новоайдар, Рубіжне, Сватове, Старобільськ, Сєвєродонецьк, Троїцьке, Щастя.

Коментарі