ПриватБанк відкрив жителям Криму та Севастополя можливість погашення заборгованості за картками


ПриватБанк відкрив можливість погашення заборгованості за кредитними карткам для клієнтів, які проживають на території анексованих Криму та Севастополя. Як повідомили в банку, у зв’язку з постановою Національного банку України № 260 від 06.05.2014 р. українські банки були вимушені припинити діяльність на території Криму та міста Севастополя, відповідно можливість погашення заборгованості була відсутня. Тепер позичальники ПриватБанку можуть погасити свою заборгованість як готівкою, так і шляхом переказу коштів на свою кредитну картку з картки будь-якого банку.
«Ми отримували велику кількість звернень наших клієнтів, які хотіли погасити заборгованість за кредитами, – зазначається в повідомленні прес-служби ПриватБанку. – Сьогодні ми розробили технологію, що дозволить жителям півострова зручно проводити платежі та зняти з себе тягар заборгованості перед банком».
Під час погашення заборгованості за кредитами кримчанами будуть враховуватися тільки основна сума кредиту та нараховані проценти, без якихось штрафних санкцій. Для уточнення суми заборгованості клієнти ПриватБанку –жителі Криму та Севастополя – можуть звернутися в цілодобову підтримку ПриватБанку через чат на сайті www.pb.ua або зателефонувавши на номер 3700 (безкоштовно з номерів українських операторів зв’язку) чи +38 (056) 716 11 31 (для дзвінків з будь-якої точки світу).
Жителі Криму та міста Севастополя можуть погасити заборгованість за кредитними картками ПриватБанку готівкою у відділенні будь-якого банку (ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК»; ЄДРПОУ 14360570; МФО 305299; рахунок одержувача 29244825509100; призначення платежу – для поповнення картки № (номер картки), ІПН і П. І. Б.). Також погасити борги можна на материковій частині України в будь-якому відділенні або через термінали самообслуговування ПриватБанку.
Безготівкове погашення заборгованості за кредитними картками ПриватБанку можна здійснити з платіжної картки будь-якого банку через термінали самообслуговування або з використанням послуги переказу на картку, яка доступна власникам банківських карток Visa та MasterCard по всьому світі.

Коментарі