ПриватБанк відновив роботу Курахівського відділення в Донецькій області

12 серпня ПриватБанк відновив штатний режим свого відділення в місті Курахове, ще одному місті Донецької області, звільненому від терористів у ході АТО.

«Одразу після звільнення міста ми відновили нормальну роботу відділення, великих руйнувань міста не було, оскільки бойовики не змогли тут утриматися, – говорить Ольга Володарська, керуюча відділенням «Курахівське». – Пенсії, зарплати, соціальні допомоги виплачувати не припиняли – у місті працював наш банкомат».


Усього, за даними на 12 серпня, у Донецькій області відновлено штатну роботу 133 відділень ПриватБанку. Також в області працюють 229 банкоматів і 689 терміналів самообслуговування. У Луганській області на сьогоднішній день обслуговують клієнтів 22 відділення ПриватБанку, 16 банкоматів і 44 термінала самообслуговування.

«У нас не стріляють, місто терористи захопити не змогли – солдати української армії не дали їм такої можливості, – говорить Софія Миколаївна, пенсіонерка. – Ми отримуємо пенсію, син працює, зарплату теж перерахували вчасно. Нехай буде мирне небо над головою».


Як повідомили в банку, відділення та банкомати банку в місті в повному обсязі забезпечено готівкою, а більшість послуг банку клієнти вже звикли отримувати не тільки у відділенні, а й через Інтернет.

«Нас врятувало те, що вчасно позбулися цієї паразитуючої зарази. Дякуємо нашій армії. У місті зараз спокійно, – зазначає Микола Вікторович, підприємець. – Я клієнт ПриватБанку вже понад 5 років, у нас дуже багато було чуток, що банк закривається, але все виявилося нахабною брехнею! Я постійно користувався послугами банку, надсилав оплату постачальникам, перекази».

Режим роботи відділень ПриватБанку на Сході України можна уточнити, зателефонувавши на безкоштовний номер 3700, або на спеціальному сайті vostok.pb.ua.

Міста Донецької області, в яких на 12 серпня відновлено роботу відділень і банкоматів ПриватБанку: Амвросіївка, Артемівськ, Білицьке, Білозерське, Велика Новосілка, Волноваха, Володарське, Вугледар, Горняк, Дзержинськ, Дебальцеве, Димитрів, Добропілля, Докучаєвськ, Дружківка, Комсомольське, Костянтинівка, Краматорськ, Красноармійськ, Мангуш, Маріуполь, Миколаївка, Миронівський, Новоазовськ, Новогродівка, Новокомсомольськ, Новотроїцьке, Олександрівка, Родинське, Світлодарськ, Святогорськ, Селидове, Слов’янськ, Соледар, Старобешеве, Тельманове, Українськ, Часів Яр, Червоний Лиман, Черкаське.

Міста Луганської області, в яких на 12 серпня відновлено роботу відділень і банкоматів ПриватБанку: Біловодськ, Білолуцьк, Білокуракине, Кремінна, Марківка, Мілове, Новопсков, Новоайдар, Рубіжне, Сватове, Старобільськ, Сєвєродонецьк, Троїцьке, Щастя.

Коментарі