ПриватБанк відкрив спеціальну сторінку www.credithelp.pb.ua, присвячену кредитним канікулам для українських військових

ПриватБанк відкрив спеціальну сторінку www.credithelp.pb.ua, присвячену кредитним канікулам для українських військових
ПриватБанк відкрив спеціальну сторінку на своєму сайті, присвячену кредитним канікулам для українських воїнів. Як повідомила прес-служба банку, на цій сторінці зібрано інформацію про порядок списання процентів і штрафів за кредитами для мобілізованих і контрактних військових.
«Ми щодня робимо запити в силові відомства щодо списків мобілізованих, контрактників і всіх військовослужбовців, щоб кожному такому клієнту «включити» кредитні канікули автоматично, – говорить Перший Заступник Голови Правління ПриватБанку Олег Гороховський. – Якщо ми з якихось причин не знайшли людини в списках, вона або її родичі можуть підтвердити проходження служби в будь-якому відділенні банку».
Для контрактників і професійних військовослужбовців кредитні канікули діють з 18 березня 2014 року, для мобілізованих – з дати початку мобілізації. ПриватБанк списує воїнам проценти за всіма видами кредитів. Загиблим в АТО воїнам ПриватБанк списує всю кредитну заборгованість у повному обсязі.
Нагадаємо, ПриватБанк на початку травня першим з українських банків скасував нарахування процентів за кредитами воїнам і позичальникам, мобілізованим в українську армію. Також ПриватБанк оголосив про списання штрафів і пені позичальникам, які проживають у населених пунктах у зоні АТО.

Коментарі