Світловодці отримали можливіть оплачувати всі комунальні платежі, не виходячи з дому


З серпня нинішнього року ПриватБанк надав жителям м.Світловодська унікальну можливість оплачувати всі комунальні платежі в інтернет-банку Приват24.

“Донедавна, аби оплатити комунальні послуги, світловодці мусили відвідувати відділення банку та витрачати свій дорогоцінний час, - розповідає Олексій Харін, керівник Бізнесу платежів Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Оплату за квартиру, споживання газу, вивезення сміття вони могли здійснити лише у віділеннях. Тепер ми надали можливість містянам здійснювати всі платежі  в інтернет-банку Приват24, чи в терміналах самообслуговування, яких в достатній кількості  у всіх мікрорайонах міста, чи, взагалі,  підключити послугу регулярні платежі і перекласти на Банк турботу про власні рахунки”.

Відтепер світловодцям не обов’язково  іти до відділень банку та чекати в черзі, досить зареєструватись в інтернет-банку Приват24, створити шаблони по оплаті всіх комунальних послуг і користуватись ними щомісячно, змінюючи лише суми проплат та показники лічильників.  

До речі, власники карт Приватбанку не сплачують жодних комісій незважаючи на те, яким способом вони будуть оплачувати комунальні платежі - через інтернет, у ТСО чи підключивши регулярний платіж.

За вісім місяців поточного року майже 303 тис комунальних платежів на загальну суму у 37 млн грн було проплачено жителями області, які скористались послугами ПриватБанку. Кожен шостий комунальний платіж жителі області оплачували у ПриватБанку.

ПриватБанк - Ваша точка опори! www.privatbank.ua

Коментарі