Смачні бонуси за філіжанку кави дарують ПриватБанк та “Кав’ярня Куба”



До програми “Бонус Плюс” ПриватБанку придналась всі  ресторани та магазини мережі “Кав’ярня Куба”.

"Ми давні партнери програми “Бонус Плюс” ПриватБанку. Наша співпраця почалася з підключення  першого кафе “Кав’ярня Куба”. Результати виявились блискучими, адже дякуючи програмі ми стали розвиватись. Ми не боялись дарувати бонуси нашим клієнтам, розуміючи, що вони повернуться до нас і витратять їх у нашому кафе. Сьогодні ми маємо мережу ресторанів та магазинів “Кав’ярня Куба”, а це п’ять закладів, - розповідає Роман Короленко, власник мережі “Кав’ярня Куба”. - Наші клієнти отримають приємні бонуси за кожен чек, а ми - безкоштовні  дисконтні карти. Тепер нашим відвідувачам потрібно лише бути власником картки ПриватБанку, що зовсім легко та швидко. Всього за декілька  хвилин, та ще й безкоштовно, її можна оформити у будь-якому відділенні і приєднатись до бонусної програми”.

Кожна філіжанка ароматної кави чи смаколики до неї принесуть її відвідувачам 5% від оплаченої суми на  бонусний рахунок, при умові, що вони розрахуються за обране меню карткою ПриватБанку.

“Бонус Плюс” - це програма, завдяки якій кожен клієнт ПриватБанку отримує бонуси (до 20% від суми наданих послуг чи покупок) у вигляді електронних грошей на свій бонусний рахунок. Слід лише розраховуватися картою ПриватБанку в торгових точках-партнерах програми "Бонус Плюс", і кожна покупка принесе не лише радість, але й приємну винагороду. Накопичені ж бонуси можна знову витрачати.

Зазвичай, всі покупки чи послуги оплачуються з основного рахунку. Бонуси, у вигляді грошей, накопичуються на окремому рахунку, який називається бонусним. Доступ до бонусного рахунку автоматично відкритий через карту Універсальна. Подивитися баланс бонусного рахунку можна в банкоматі (зайти в розділ “Меню”, потім “Перегляд балансу”, а далі “Бонус Плюс”). Контролювати кількість накопичених і витрачених бонусів можна в інтернет-банкінгу Приват24 (через розділи “Меню”, “Виписки по картах”, “Бонусний рахунок”).  Витрачати накопичені “бонусні кошти” можна сплачуючи покупки чи послуги з бонусного рахунку по карті ПриватБанку. Для цього при оплаті картою слід попросити касира оплатити покупку з бонусного рахунку.

“Модернізований мобільний додаток "Бонус Плюс" зробить покупки в магазинах, які беруть участь у програмі, більш зручними і вигідними, - розповідає  Ольга Крючкова, керівник Направлення розвитку програми “Бонус Плюс” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Досить лише безкоштовно завантажити додаток на iPhone і Android та мати можливість не тільки знаходити найближчі точки із програмою “Бонус Плюс”, але і відразу ж побачити суму бонусу, яку можна отримати за транзакцію. Крім того, користувачам сервісу буде доступна повна інформація про акції та спецпропозиції магазинів”.

Перелік усіх партнерів-учасників програми “Бонус Плюс” у Кіровограді та області, а також умови накопичення і баланс рахунку можна дізнатися на сайті ПриватБанку.

ПриватБанк - Ваша точка опори! www.privatbank.ua

Коментарі