Автокомплекс “Автомаксимум” та ПриватБанк дарують Бонуси VIP-клієнтам



Автокомплекс “Автомаксимум”, що працює за адресою: м. Кіровоград, вул.Степняка-Кравчинського, 2, став ще одним учасником програми “Дисконтний Клуб ПриватБанк VIP”.

Дисконтний Клуб ПриватБанк VIP - мережа торгових і сервісних компаній преміум-сегмента України, партнерів ПриватБанку, які надають бездоганне обслуговування і знижки при оплаті платіжними картами VISA Infinite, MasterCard World Signia, VISA Platinum, MasterCard Platinum, а також картами класу Gold, емітованими ПриватБанком.


ПриватБанк - перший український банк, який виділив в окрему структуру обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів - людей, що цінують свій час, вимогливо відносяться до рівня і якості банківських продуктів.

Система індивідуального VIP-обслуговування, створена ПриватБанком, забезпечує ексклюзивність, індивідуальний підхід до формування пакета послуг, підібраних і навіть спеціально розроблених для конкретного клієнта, відповідно до його способу життя.

Відтепер, звернувшись до автолікарні, яка не тільки діагностує вашу автівку, але й “вилікує” - здійснить ТО, надасть послуги шиномонтажу, відремонтує, пофарбує та надасть весь спектр послуг від хімчистки і до професійного полірування,  VIP-клієнти отримають не тільки елітне обслуговування, яке відповідає їх статусу, але й приємні знижки та бонуси від 6% до 10%.

“Для надзвичайно важливих клієнтів ПриватБанком розроблена спеціальна елітна програма лояльності, яка отримала назву - Дисконтний клуб "ПриватБанк VIP", - розповідає Оксана Пасічніченко, керівник Бізнесу обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів. Ідея створення Клубу грунтується на принципі надання заможним клієнтам рекомендацій по відвідуванню мережі підприємств, які відповідають високому статусу елітних закладів. В рамках цієї програми ми постійно обираємо елітні компанії торгово-сервісній сфери, які стають нашими пратнерами у наданні гідного рівня обслуговування, а також знижок клієнтам при оплаті елітними платіжними картами, емітованими ПриватБанком України, Грузії та Латвії, картами Gold ПриватБанку і картами Gold А-Банку та World”.

Стати членом  VIP-клубу ПриватБанку можна відкривши картки Platinum платіжних систем VISA або MasterCard. Таке членство надає клінтам банку сучасний, простий і зручний ключ до персонального обслуговування, додатковим послугам вищого класу ПриватБанку і партнерів програми.

Дисконтний клуб розпочав свою роботу в 2003 році, і за невеликий період свого існування набув більш 3000 партнерів - елітних компаній. Інформацію про всіх учасників Клубу та про розміри знижок, які вони надають, можна отримати на сайті в розділі Дисконтна мережа "ПриватБанк VIP", а також на сторінках журналу "ПриватБанк VIP".

Коментарі