Кожен третій пенсіонер Ульяновського району отримує пенсію у ПриватБанку


 З 1 по 30 серпня нинішнього року Ульяновське відділення Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку спільно з Управлінням пенсійного фонду в районі провели акцію для пенсіонерів “Пенсія - через банк”.

“За час проведення акції ми зустрілися з пенсіонерами, які проживають на території 15 сільських рад нашого району, - розповідає Юрій Лохаївський, керівник Ульяновського відділення №24 Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, - у приємній бесіді ми поділились інформацією про переваги отримання пенсій у банківській установі, про чудові програми, які пропонує ПриватБанк клієнтам-пенсіонерам. Звичайно ж і відповідали на численні запитання. Аби зменшити кількість незрозумілих питань та навчити кожного користуватись банківськими послугами з задоволенням, ми пропонували  всім завітати до нашої БізнесШколи для пернсіонерів”.

“Такі зустрічі дуже корисні, - ділиться враженнями пенсіонер Валерій Трикоз з м.Ульяновки. - Ми всі люди вже не молоді і не кожен з нас має можливість слідкувати за всіма банкіськими новинками. Крім того, стільки нового вже придумали у банківському обслуговуванні, що не потрібно навіть і з дому виходити, все можна зробити сидячи на зручному дивані”.

Пенсійне обслуговування - це соціальна програма для ПриватБанку. Зняття готівки в банкоматах, оплата комунальних платежів для пенсіонерів проводиться без стягнення комісії.  Користуючись пенсійною карткою,  можна навіть отримати  надбавку до пенсії. Банк нараховує відсотки на кошти, які не знімаються, а залишаються на картці.  У ПриватБанку цю функцію виконують декілька видів вкладів з особливими умовами накопичування, тому це ще одна хороша можливість отримати додаткові кошти до пенсії. Поповнювати вклади можна невеликими сумами з пенсії, до ручі, цю процедуру можна доручити банківській установі, банк це може робити автоматично. Щомісяця перераховуючи на депозит по 100 гривень, за рік  можна отримати додатково біля 100 гривень. Також пенсіонери отримують знижки і бонуси в мережі партнерів банку Бонус + при розрахунках карткою в торгових точках і аптеках.

Банківські послуги повинні зробити життя пенсіонера простішим та комфортнішим,  - розповідає керівник Направлення “Просування соціальних програм” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Наталія Титаренко. - Технологічні та технічні можливості  ПриватБанку зростають чи не щоденно, ПриватБанк є одним з найбільш високотехнологічних світових банків, а з нами повиненні рости і наші клієнти.  Сьогодні ми навчаємо людей пенсійного віку як користуватись всіма нашими продуктами легко та зручно,  працювати з Банком  дистанційно та з задоволенням”.

ПриватБанк  безкоштовно обслуговує не тільки пенсіонерів.  Пенсійний фонд України не сплачує жодної копійки ПриватБанку за виплату пенсійних коштів.

30 відсотків пенсіонерів Ульяновського району, а це майже 1200 клієнтів, які отримують пенсію через банківські установи, отримуютькошти на карткові рахунки ПриватБанку.  Лише з початку року у відділенні №24 м.Ульяновки Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку відкрито більше 200 нових пенсійних рахунків.  

На сьогоднішній день  в Україні налічується понад 13,5 млн. пенсіонерів. Послугами банків користуються 4,7 млн. чоловік, з них понад 2,6 млн клієнтів довіряють перерахування пенсії та більше 1,3 млн. клієнтів перерахування соціальних допомог саме  ПриватБанку.
Сьогодні ПриватБанк співпрацює більш ніж з 2000 соціальними установами:
пенсійними фондами, управліннями праці та соціального захисту населення, фондами соціального струхування, центрами занятості.

ПриватБанк - Ваша точка опори! www.privatbank.ua

Коментарі