ПриватБанк став активним учасником Національної агропромислової виставки «АгроЕкспо» у Кіровограді



ПриватБанк став активним учасником Національної агропромислової виставки «АгроЕкспо», яка з 2 по 4 жовтня працювала в Кіровограді.

Цього року загальну площу виставки розширено до рекордних для національних аграрних форумів 79 700 квадратних метрів, на яких свої товари та послуги презентували понад 350 компаній агропромислового комплексу з усієї України.

Розширення виставкової площі, критий виставковий павільйон, полігон для демонстрації сільгосптехніки, демонстрація агротехнологій в форматі «досвідченого поля» і нові тематичні розділи привернули увагу чи не всіх найбільших агропідприємств України.

Крім того, в рамках «АгроЕкспо» пройшли спеціалізовані заходи: тематичні виставки та бізнес - форуми, що як найкраще продемонстрували весь спектр послуг, що надаються підприємствам галузі. А незрівняний національний колорит виставці надав народний «Покровський ярмарок».

“Дійсно, 80 тис м² виставкової площі вражають. Ми не могли пропустити таку чудову нагоду  зустрітись з представниками сотень ведучих українських агропідприємстів та ознайомити їх з  нашими пропозиціями, - розповідає Дмитро Савченко, заступник керівника Направлення розробки галузевих продуктів для агропромислового комплексу ПриватБанку. - Ми запропонували учасникам виставки унікальну програму ПриватБанку “Гарантовані платежі”, продемонстрували аграріям нові більш вигідні умови кредитування та агролізингу, відповіли на тисячі запитань по проекту “Паливні програми”. Загалом виставка пройшла успішно та продуктивно для всіх її учасників”.

“ПриватБанк,  у непростих умовах сьогодення, намагається допомогти бізнесу не просто зостатись на плаву, але й розвиватись,  відкриває нові можливості для розвитку сільського господарства в Україні, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Найвигідніші умови кредитування та лізингу сільськогосподарської техніки дають можливість сільгоспвиробнику отримати найсучаснішу агротехніку уже сьогодні. А це - вагомий крок для розвитку економічного потенціалу як області, так і держави вцілому”.

“Мене дуже зацікавили умови фінансування всього під 4% річних з послугою “Гарантовані платежі” та програма надання техніки у лізинг. Це дуже вигідні умови, - розповідає Сергій Кершвник -Омельяненко, керівник фермерського господарства. - Виставкова техніка, звичайно ж,  приваблює кожного і виникає природнє бажання стати її власниками вже сьогодні. Тому присутність на таких заходах банкірів не тільки виправдана, але й дуже необхідна”.

За 3 дні Національну  агропромислову виставку «АгроЕкспо» у Кіровограді  відвідали більше 18 тис. гостей. У заході взяли участь понад 350 компанії, експозиції яких зайняли сумарну площу79700 м². На сьогодні «АгроЕкспо» - найбільший профільний виставковий захід в Україні.

Нагадуємо, що виставка «Агроекспо», яка вперше пройшла в Кіровограді з 3-го по 5 - те жовтня 2013 року, довела - формат, при якому учасники можуть представити, а відвідувачі побачити і оцінити максимум продукції для АПК - це саме те, що потрібно сучасному агробізнесу. Зацікавленість першою виставкою «Агроекспо» підтверджують її експозиції на площі в 36 000 квадратних метрів, 344 експонента, і більше 12 000 відвідувачів.

ПриватБанк - Ваша точка опори! www.privatbank.ua

Коментарі