Веселе та патріотичне “Коло друзів” завітало до Знам’янки


І знову Регіональний благодійний фонд "Відкрита Україна" та ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку  в чергове довели, що для справжніх друзів не існує територіальних меж чи невирішуваних проблем. Цього разу “Коло друзів” зібрали своїх прихильників у місті Знам’янка Кіровоградської області. ЮніорБанк вкотре організував та провів яскравий, пізнавальний та патріотичний Бонус-квест.  У всіх учасників була одна мета - збір коштів для учасників АТО та Мирославчика Голого, немовляти героя-патріота Віктора Голого, який загинув в АТО.

Кількість бажаючих прийняти участь у Бонус-квесті виявилась чималенькою, всім хотілось отримати призи та передати їх на благодійність. Тому всіх бажаючих було поділено на три команди - “Україна”, “Найкращі” та “Ольга”, які й змагались між собою у спритності, креативності та нестандартному мисленні.

Учасники квесту мали проявити всі свої таланти. Їм необхідно було бути надзвичайно спритними - потрібно було швидко знайти найближче відділення банку і правильно відповідати на запитання співробітників; активними та комунікабельними - вмовити жителів Знам’янки залишити автографи у заздалегідь підготовлених блокнотах; мати креативне мислення - створити та намалювати крейдою на асфальті неньку-Україну, якою вони її уявляють. Попрацювали творчо учасники і над назвами та девізами своїх команд.

“Працювати з юніорами - ні, це не праця, це справжнє задоволення, - розповідає Інна Ільїна, керівник Знам’янського відділення №30 Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, - вони настільки щирі та безпосередні, що ти мимоволі проймаєшся цими емоціями та намагаєшся їм відповідати, та й  сам стаєш відвертішим та чеснішим. Що стосується сьогоднішнього Бонус-квесту, то ми ще раз  впевнились, що наші діти ще й найактивніші і найвідданіші волонтери.  Такі заходи не тільки допомагають їм засвоювати оримані теоретичні знання на практиці, але й навчають  їх любові до України та українців, впевнена патріотизму замало не буває”.

Переможцями квесту стали друзі. Адже в “Колі друзів” завжди перемагає дружба. Тому було прийнято рішення про нагородженя всіх членів команд, які отримали неймовірний настрій з повітряними кульками, призами та подарунками від ЮніорБанку, а найголовніше - всіх посвятили в  юніори, вручили карти Юніорів з грошовою винагородою.

“Нам дуже подобається співпрацювати з  Регіональним Благодійним Фонд «Відкрита Україна», - розповідає Вікторія Заболотна, керівник напрямку "ЮніорБанк та Агентська мережа" Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ці люди настільки відкриті для спілкування, співпраці, що неможливо не перейнятися їх потребами та проблемами. З ними хочеться працювати, творити, йти до своєї мети, адже своїм прикладом вони доводять - людині, при бажанні, по плечу будь які  вершини”.

Веселий настрій, море емоцій та шквал позитиву отрималі всі - і учасники квесту і ті, хто лише був активним спостерігачем.

“Мені дуже сподобалось це свято, - ділиться враженнями Ганна Радченко, учениця 2-Г класу Знам’янсько ЗОШ№2, - було надзвичайно весело. А найбільше мені сподобалось малювати крейдою та бігати у пошуках людей, у яких слід було взяти афтограф. А ще -  стала справжнім юніором, отримала справжнісіньку банківську картку, як і у моєї мами. В цьому році обов’язково піду навчатись до БізнесШколи, впевнена, що мені там сподобається”.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Грузії та Латвії, об'єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Коментарі