Покупку в один дотик пропонує ПриватБанк


Спробувати здійснити покупку в один дотик запропонували спеціалісти Кіровоградської філії ПриватБанку відвідувачам супермаркету “Копілка”.

19 вересня ПриватБанк спільно з супермаркетом “Копілка” провели акцію “Покупка в один дотик”, до якої долучили всіх відвідувачів, які завітали за покупками напередодні вихідних.  

“Ми запропонували клієнтам супермаркету здійснити проплату покупок за допомогою золотої карти ПриватБанку, - розповідає Морозова Наталія, Керівник напрямку Gold-Клуб Кіровоградського РУ. - На власному прикладі та на прикладі клієнтів-власників карт World ми навчали всіх бажаючих здійснювати проплату, користуючись сучасним надійним винаходом - системою безконтактних платежів -  PayРass. Ця система  дозволяє здійснювати покупки в один дотик. Клієнту досить лише піднести карту до терміналу, почути характерний звуковий сигнал, який і засвідчить здійнення оплати. Ми допомагаємо нашим клієнтам не тільки економити свій дорогоцінний час, але й убезпечити свої карткові рахунки”.

Карта World - персоналізована карта з фото, прізвищем, ім'ям і системою безконтактних платежів PayРass. При оплаті покупок клієнту не потрібно надавати документи, що підтверджують особистість чи передавати карту касиру. Карта залишається в руках, що підвищує безпеку розрахунків. Кожна окрема транзакція має свій унікальний динамічний код, який робить неможливим будь-яке використання або видозміну інформації про платіж. Кошти не можуть списатися з карти двічі за одну покупку: після того, як оплата пройшла, термінал подає звуковий сигнал і вимикається.  ПриватБанк випускає додаткову іменну картку World з технологією  PayРass до карти Універсальна та Універсальна Gold за бажанням клієнта .

“Вже не один рік я користуюсь картою  World, - ділиться враженнями кіровоградець Ілля Єременко. - Мені подобається здійснювати розрахунки  за допомогою PayРass - це  досить просто, швидко і безпечно.  Це ідеальне рішення для щоденних покупок, коли кожна хвилина на рахунку. Карта у будь-якому випадку залишається у мене в руках, не треться і не деформується. Розрахунок картою - без комісій. При оплаті я відразу отримую смс-повідомлення про здійснену проплату”.

Замовити таку картку можна в будь-якому відділенні ПриватБанку або на сайті. Карта безкоштовна,  за умови реєстрації та виконання умов унікальної акції «Феєрверк Покупок» www.feerverk.pb.ua.

На сьогодні в Кіровоградській області встановлено понад 2000 терміналів, які підтримують технологію PayРass. Одним з найбільших партнерів Приватбанку є ТЦ “Копілка”.


PayPass - це безконтактна технологія, яка дозволяє здійснювати покупки в один дотик. Дана технологія оплати вже широко поширена в Європі, Азії, Америці. В Україні технологія безконтактних платежів з'явилася в 2011 році. Для проведення невеликого платежу достатньо лише піднести картку, яка містить систему безконтактних платежів PayPass до платіжного терміналу, для більш суттєвих покупок підтвердити оплату пін-кодом. І в тому, і іншому випадку плата відбувається миттєво.


Коментарі