ЮніорБанк запрошує школярів взяти участь у конкурсі і виграти планшет

З 27 листопада до 27 січня наступного року року ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку проводить конкурс школярів у м. Знам’янка  «Картою ЮНІОРА оплачуй - планшет отримуй».

Учасником акції може стати будь-яка юна особа віком від 6 до 17 років, яка має картку ЮНІОРА та оплатила нею покупки чи послуги у будь-якому магазині, кафе тощо.

«Ми запрошуємо взяти участь у конкурсі всіх юних знам’янчан та отримати омріяний планшет, – розповідає Максим Шеремет, керівник Знам’янського відділення № 33 Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. – Аби стати переможцем, слід здійснити як найбільше транзакцій (оплат) за допомогою картки ЮНІОРА. Ми маємо на меті навчити наших дітей користуватись банківськими послугами, здійснювати безготівкові платежі та освоїти ази фінансової грамотності.

“Учні нашої школи з захватом приєднались до акції, - розповідає Олена Подвиженко, директор Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. - Ми давно співпрацюємо з ЮніорБанком, разом заохочуємо наших дітей освоювати ази економічних наук. Не обов’язково всі повинні стати економістами чи банкірами, але всі мають вміти планувати сімейний бюджет, користуватись банківськими продуктами, володіти навичками маркетингу та сучасного бізнесу”.

Освітня програма ЮніорБанку стартувала в Україні 2009 року. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Грузії та Латвії, об'єднуючи понад 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає дітям і підліткам можливість безкоштовно навчатися в БізнесШколі, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя.

Коментарі