Модульність, мобільність, трансформація: ПриватБанк вкотре підтверждує звання найтехнологічнішого банку Європи


У Кіровограді відкрито найсучасніше модульне банківське відділення, яке пропонує своїм клієнтам скористатись передовими світовими банківськими технологіями.

Перше сучасне відділення, яке здатне швидко трансформуватись та підлаштовуватись до потреб клієнтів, відкрито сьогодні в Кіровограді, по вулиці Героїв Сталінграду, 6/13, в приміщенні супермаркету “Фуршет”.

Модульність, здатність швидко змінювати місце розташування - основна перевага нових відділень ПриватБанку. Відвідувачів вражає новий дизайн, сучасне обладнання, затишок та комфорт.

“Це перше відділення такого формату у нашому регіоні, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Ми дбаємо про кожного нашого клієнта. Нам важливо не тільки запропонувати йому висоякісне та швидке виконання всіх банківських операцій, найтехнологічніший сервіс, але, що надзвичайно важливо, віднайти ті місця розташування наших відділень, які будуть найзручнішими. Ми повинні позбавити нашого клієнта всіх незручностей”.

Враховуючи сучасний стиль життя,  кожен з нас час від часу мусить вирішувати фінансові питання, і для цього слід відвідувати банківські установи. ПриватБанк завжди намагається бути на крок попереду та іти назустріч клієнту. Нові, зроблені за аналогами найсучасніших світових банківських технологій, відділення ПриватБанку відкриваються там, де зручно клієнтам. А сучасне обладнання, комфортні зони обслуговування та кваліфікований персонал покликані зробити цей сервіс швидким та приємним.  

Відкритий простір, відсутність кабінетів і  табличок, наявність спеціалістів, що вирішують будь-яке банківське питання - ознака сучасних відділень ПриватБанку.  Передовою технологією є використання планшетів, що дозволяє клієнту особисто візуально контролювати весь процес банківських операцій, перейняти досвід та згодом, за допомогою інтернет-банкінгу Приват24, здіснювати операції самостійно. Тут, у відділенні, як вдома, можна присісти на зручний диван і, спілкуючись з спеціалістом, отримати потрібну послугу.

У Кіровоградській області працює понад 170 банкоматів, 300 терміналів самообслуговування, 64 відділення, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів. Сім відділеннь працюють цілодобово, без вихідних та перерв, отримати всі банківські послуги можна за допомогою терміналів самообслуговування та банкоматів за адресами: у м.Кіровограді - по вул. Преображенській,26/70 (приміщення регіонального управління) та вул.Преображенській,2 (що на площі Б.Хмельницького); вул.В.Перспективна,8 (біля агенції аерофлоту), вул. В.Перспективна, 32/11 (біля гімназії ім.Шевченка), у м.Олександрії — по вул. Леніна,122 (центральний офіс) та  по вул.Леніна,77, у Світловодську - вул.Леніна,58

ПриватБанк - Ваша точка опори! www.privatbank.ua

Коментарі