Стартувала нова акція ПриватБанку для аграріїв

ПриватБанк вітає всіх аграріїв з професійним святом  - Днем працівників сільського господарства та на честь свята дарує додатковий відсоток +1%  до депозиту "Агродепозит" і фінансування агробізнесу під 4% річних.

Так склалось історично, що Кіровоградщина - аграрний регіон. Тому фінансовий бізнес орієнтує свої пропозиції саме на агровиробників. ПриватБанк пропонує фермерським господарствам скористатись акцією "Агродепозит" та отримати додатковий прибуток і поза сезоном. Акція “Агродепозит”, яка буде тривати до 31 грудня, надасть клієнтам малого та середнього бізнесу, які займаються сільськогосподарською діяльністю,  можливість отримати додатковий персональний відсоток на розміщений строковий депозит.

“Ми пропонуємо нашим сільгоспвиробникам стати нашими партнерами та отримати додаткові прибутки, - розповідає Олена Кравченко, заступник директора - керівник направлення реалізації програм клієнтам малого та середнього бізнесу Кіровоградської філії ПриватБанку. - Кожен аграрій, який побажає розмістити строковий депозит юридичної особи або депозит “Стандарт” (для підприємців) на цільову суму, отримає надбавку 1% до вкладів у національній валюті або 0,5% – в іноземній”.

"ПриватБанк дає можливість агровиробникам Кіровоградщини скористатись безресурсною гарантією ПриватБанку - унікальною послугою “Гарантовані платежі”, - додає Поліна Басс, керівник напрямку по кредитуванню клієнтів малого та середнього бізнесу Кіровоградської філії ПриватБанку. -  Це - нова для бізнесу України система фінансування через надання українським компаніям і підприємцям безресурсних гарантій. "Гарантований платіж"  дозволяє підприємствам залучати ресурси при отриманні продукції з відстрочкою платежу за ставкою 4% річних".

Більше 23,2 тис клієнтів агросектору розмістили депозити у ПриватБанку на загальну суму у 827 млн.грн.

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер банківського ринку.

Сьогодні Кіровоградська філія обслуговує 377 132  рахунків індивідуальних клієнтів, 6,4 тисяч корпоративних клієнтів, 1,7 тисяч приватних підприємців.
У регіональній мережі працює понад 170 банкоматів, 300 терміналів самообслуговування, 64 відділення, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів. Сім відділеннь працюють цілодобово, без вихідних та перерв, отримати всі банківські послуги можна за допомогою терміналів самообслуговування та банкоматів за адресами: у м.Кіровограді - по вул. Преображенській,26/70 (приміщення регіонального управління) та вул.Преображенській,2 (що на площі Б.Хмельницького); вул.В.Перспективна,8 (біля агенції аерофлоту), вул. В.Перспективна, 32/11 (біля гімназії ім.Шевченка), у м.Олександрії — по вул. Леніна,122 (центральний офіс) та  по вул.Леніна,77, у Світловодську - вул.Леніна,58

ПриватБанк - банк для тих, хто любить Україну! www.privatbank.ua   

Коментарі