В “Країну Мрій” запрошує всіх кіровоградців ПриватБанк


Магазин “Країна Мрій”, що у Кіровограді по вул. Велика Перспективна, став партнером програми “Оплата частинами” ПриватБанку. Тепер юні кіровоградці та їх мами зможуть купувати якісні товари в розстрочку - оплачуючи частинами, без відсотків та переплат.Вже 9 років радує кіровоградців магазин “Країна Мрій”, пропонуючи широкий асортимент товарів для новонароджених, малюків і підлітків, а також майбутніх мам.

 У продажу є все для самих вимогливих покупців - крихітних і тендітних : харчування, одяг, аксесуари, меблі, коляски, і т.д.  - всі товари найкращих та перевірених торгівельних марок: IDO, Lenne, Daga, Trestelle, Remix, Froddo, Skandia, Kuoma, Chicco, Mustela, Cam, Peg Perego, ABC Design, Graco, Wader, Верес, Тигрес, Semper, Hipp, Gerber, Nestle, Similac, Беллакт тощо.  Для майбутніх мам магазин пропонує знижку 5% при покупці будь-якого товару. Віднині всі ці товари доступні кожному кіровоградцю.


Програма ПриватБанку “Оплата частинами” впевнено завойовує прихильників на території Кіровоградщини. Вже більше 1,5 тис. підприємств торгівельно-сервісної мережі області приєднались до цього найзручнішого сервісу ПриватБанку.

“Дякуючи програмі “Оплата частинами” ПриватБанку я зможу придбати омріяну коляску для сина, - ділиться враженнями кіровоградка Оксана Скопенко, мати 3-х місячного Владика, - я вже давно її запримітила, але ніяк не могла зібрати потрібну суму. Коли товар якісний, він не може коштувати дешево. Я впевнена, що не варто економити на здоров’ї свого малюка. Тепер я вже не преймаюсь високою ціною. За декілька місяців ми зможемо виплатити придбаний товар, але користуватись ним уже зараз. Чудова пропозиція”.

Власники карток ПриватБанку можуть дозволити собі купувати якісні, сучасні, товари для дітей, не переймаючись їх  вартістю. За допомогою сервісу “Оплата частинами” ПриватБанку суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини. Кредит оформляється автоматично безпосередньо біля каси, буквально за 30 секунд. Договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек,  що значно економить час та не дратує покупців. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне. Таку розстрочку зручно погашати - вносити платежі на карту можна без відвідування банку.
Щоб дізнатися про доступну суму на купівлі в розстрочку, клієнту достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast.

«У зв’язку з нестабільною економічною ситуацією, що склалась в Україні на сьогодні, підвищення цін на якісні товари провідних торгівельних марок не вдається уникнути, - розповідає Ірина Адамович, власниця магазину “Країна Мрій”, - Приватбанк дає змогу кожній мамі здійснити мрії - придбати для своєї дитини все найкраще, що ми пропонуємо. Це дуже гарна підтримка для наших відвідувачів, особливо у такий нестабільний час”.

“Сьогодні нашими партнерами у сервісі “Оплата частинами” долучається все більше підприємств тогово-сервісної мережі району, - розповідає Наталія Ніколаєнко, керівник Направлення “Оплата частинами” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку, - власники яких розуміють, що партнерство з ПриватБанком надає значні переваги перед конкурентами та приносить значне збільшення доходів”.   

Сьогодні до сервісу «Оплата частинами» підключено найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. Серед них Comfу, «Фокстрот», «Ельдорадо», «Алло» і інші. Лише у Кіровоградській області до сервісу «Оплата частинами» підключено більше 1,5 тис підприємств торгівельно-сервісної мережі.

Коментарі