“Солодке життя” для юних кіровоградців влаштували ЮніорБанк та “Шоколадниця”


Юніори БізнесШколи провели веселу та пізнавальну  “Шоколадну суботу”.
Смачнючий день для юніорів розпочався з веселої естафети “Весела кулька”. Аби зарядити всіх енергією та розбудити тих, хто ще не прокинувся, юні банкіри розпочали надувати повітряні кульки з логотипом ЮніорБанку. Це було дуже весело та по-дитячому безпосередньо. А ще, кожен намагався випередити товариша, заряджаючись змагальним духом.

Застосовуючи теоретичні знання здобуті на тренінгах, один навипередки іншого кмітливі юніорчики розпочали естфету “Поповняшка” між командами “Мастеркард” та “Віза”. Далі всі перейшли до фотосесіїї на фоні історичних місць Кіровограда. До речі фотографувались не аби як, а робили креативні фото для оформлення власного календаря Юніорів на 2015 рік. Веселу юрбу юніорів можна було зустріти в самих визначних місцях обласного центру.  

Фінальним і самим приємним завданням для самих талановитих та креативних було відвідування “Шоколадниці”. Тут на них чекало смачнюче тепле какао та солодощі. За приємним смакуванням діти ознайомились з історією створення напою, відповідали на запитання та заслуженно отримали дисконтні картки Львівської майстерні шоколаду.

“Ми хочемо зробити життя наших юніорів дійсно солодким, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник Направлення “ЮніорБанк” Кіровоградської філії ПриватБанку. - Разом зі Львівською майстернею шоколаду ми проводимо акцію “Солодке життя”. Кожен юний банкір, який скористаєтся карткою Юніора  при розрахунках за солодощі у цьому закладі має шанс виграти сімейну подорож до Львову 20.12.2014 року. Тож запрошую всіх спробувати та відвідати місто Лева”.

Освітня програма Юніорбанк стартувала з 2009 року в Україні. Сьогодні Юніорбанк, працює в Україні, Грузії та Латвії, об'єднуючи більше 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Коментарі