Пенсіонери Світловодська проходять навчання в БізнесШколі



БізнесШкола для пенсіонерів ПриватБанку розпочала свою роботу у Світловодську. На першу зустріч з банкірами зібралась чималенька група світловодчан поважного віку, які мають бажання йти в ногу з часом та освоювати сучасну фінансову абетку. До проведення заняття долучились і представники Управління пенсійного фонду України у м.Світловодськ -  Наталя Прокопенко та Світлана Бесараб, які з задоволенням ознайомились з корисною інформацією про продукти, які пропонує ПриватБанк своїм найповажнішим клієнтам.


Перше заняття розпочалося зі знайомства та запитань, що виникали у пенсіонерів при користуванні пенсійною карткою ПриватБанку. Тренер познайомила слухачів з перевагими пенсійної картки та картки “Універсальна”, програмами  “Бонус плюс” та “Депозит”, послугою накопичення “Копилка”.  Аби заняття не здалися нудними, а засвоєння почутого проходило швидше, розповіді тренера чергувались з переглядом  коротких  роликів, чаюванням та солодким столом.
               
“Технологічні та технічні можливості ПриватБанку зростають чи не щоденно, - розповідає Наталія Титаренко, керівник Направлення “Просування соціальних програм” Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - ПриватБанк є одним з найбільш високотехнологічних світових банків. Ростемо та розвиваємось ми, а з нами мають рости та розвиватись і наші клієнти. Банківські послуги повинні зробити життя пенсіонера простішим та комфортнішим, а не ускладнювати його. Сьогодні ми навчаємо людей пенсійного віку користуватись всіма нашими продуктами, і переймаємось, аби й з дистанційним обслуговуванням у них  не викликало труднощів”.

"Я вже не один рік є клієнтом ПриватБанку, - ділиться враженнями світловодський пенсіонер Андрій Павлович Михайлов. - Та вся моя фінансова діяльність зводилася лише до зняття готівки з картки. Сьогодні я відкрив для себе стільки нового та цікавого. А головне, я зрозумів, що немає нічого складного ні у роботі банкомату, ні терміналу самообслуговування. Впевнений, що і з інтернет-банкінгом Приват24 впораюсь”.

На Кіровоградщині працюють вже чотири БізнесШколи для пенсіонерів - в обласному центрі, в м.Олександрія, м.Знам’янка та у Світловодську. Один раз на місяць менеджери ПриватБанку у доброзичливій та неформальній атмосфері розповідають слухачам, які є можливості для обслуговування в банку власників  пенсійних карт, як і на чому можна буде заощадити, а на чому - вигідно для себе заробити. Навчатимуть простим діям з пенсійною карткою та іншими банківськими продуктами, які допоможуть заощадити час, сили, нерви і принесуть задоволення. А ще обов’язково навчатимуть простим правилам, які зможуть допомогти зберегти гроші на карті і не дати шахраям жодного шансу ними скористатися.     

ПриватБанк - найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. Через його карти та рахунки пенсію отримують 2,5 мільйони українських пенсіонерів, більше 2 мільйонів клієнтів користується пенсійними депозитними програмами банку. Майже 60500 пенсіонерів Кіровоградщини користуються пенсійними картками ПриватБанку.  Лише з початку року у Кіровоградському регіональному управлінні  ПриватБанку відкрито більше 2,5 тис. нових пенсійних рахунків.

ПриватБанк - Ваша точка опори! www.privatbank.ua

Коментарі